Træt af mørke rander under øjnene?

Poser, mørke rander, eller linjer og rynker kan derfor skabe et træt og uoplagt udseende.

Man siger, at øjet er et vindue til sjælen. Undersøgelser viser, at når man møder en person vil deres øjne kunne overføre en lang række følelser til dig. Dette har du sikkert oplevet, hvor du føler tillid eller mistillid, føler dig tryg eller utryg blot ved at se en anden person i øjnene.

Det er måske en af årsagerne til hvorfor de forskellige behandlinger vi tilbyder i øjenomgivelserne er efterspurgte.

Desuden er huden omkring øjnene et af de områder hvor huden er meget tynd og huden ældes først. Poser, mørke rander, eller linjer og rynker kan derfor skabe et træt og uoplagt udseende.

På klinik nativus har vi forskellige behandlinger som enkeltvis eller i kombination kan fremme dine øjenomgivelser. En kombination af forskellige behandlinger i øjenomgivelserne vil ofte være rigtig god, idet man derved forstærker behandlingernes potentialer og dermed opnår et optimalt resultat.

Vi har i tillæg en række forskellige behandlinger og redskaber til hjemmebehandling af øjenomgivelserne som sikre naturlig og elegant skønhed omkring øjnene og som giver en samlet balance til ansigtet.

Ved forundersøgelsen ser vi på dine behov og hvad der er bedst for dig. Vi ser på helheden i behandlingen og vil give vejledning og information tilpasset den enkelte.

Se før/efter billeder her |

DE MEST POPULÆRE BEHANDLINGER VI TILBYDER FOR AT OPNÅR OPTIMALE ØJENOMGIVELSER

  1. Fjernelse af kar med YAG-laser
  2. FRAX/laser-behandling af øjenomgivelserne
  3. Filler-behandling
  4. Vistabel/BOTOX behandling
  5. Fjernelse af milier (hvide indkapslede talgknopper)
  6. Revitalash øjenvippe serum
  7. Farvning af vipper og bryn samt retning af bryn.
  8. NEOSTRATA hudplejeprodukter
  9. SUNEKOS behandling

1) FJERNELSE AF KAR MED YAG-LASER

Mange har synlige kar omkring øjet som giver en blå misfarvning og mørk rand, kar kan være svære at dække med make-up. 
Vi fjerner kar med YAG – laser  Læs mere om YAG-laser behandling.

2) FRAX / LASER-BEHANDLING AF ØJENOMGIVELSER

FRAX-behandling af huden omkring øjet er en fortrinsvis ny behandling til hudfornyelse af øjenomgivelserne, for at mindske rynker og hudforynge huden. Læs mere om FRAX-behandling.

3) FILLER-BEHANDLING

Mørke rander omkring øjne kan behandles med filler. Læs mere om Filler.

4) RYNKEBEHANDLING/ Vistabel/BOTOX behandling

Smilerynker eller såkaldte ”kragetæer” omkring øjnene kan udvikle sig til at blive meget dybe rynker. – Ved korrekt rynkebehandling kan disse rynker mindskes på en naturlig måde uden at fjerne den udtryksfulde ansigtsmimik. Læs mere om rynke behandling.

5) FJERNELSE AF MILIER (HVIDE INDKAPSLEDE TALGKNOPPER)

Der er mange som oplever at de får hvide små knopper omkring øjnene – disse kaldes milier. Disse er indkapslede talgknopper. Vores dermatologiske kosmetiske sygeplejerske fjerne disse med en fin nål.
Behandling med kemisk peeling eller hjemmepeels fra NEOSTRATA kan forbygge dannelse af milier. – Læs mere om Kemisk peeling

6) REVITALAS ØJENVIPPE SERUM

Vi fører Revitalash Cosmetics som er verdens førende kosmetikserie til vipper, bryn og hår, der bygger på lægevidenskabelige, patenterede og prisvindende formularer. Produkterne er designede til at fremme, genskabe og forskønne dine vigtigste skønhedstræk.

7) FARVNING AF VIPPER OG BRYN SAMT RETNING AF BRYN

Til farvning af vipper og bryn benytter vi RefectoCil. Flotte vipper og velformede bryn, rammer dit ansigt ind og giver et løft til hele ansigtet. Dine vipper og bryn farves/tones så de afstemmes efter dine naturlige farver, hvor der lægges stor vægt på symmetri, ansigtsform og farve i huden, for at opnå det bedste naturlige resultat. Vi blander ofte farverne for at finde den helt optimale farve til dig. Farvning af dine bryn og vipper ca. hver 3.- 4. uge sikre, at dine bryn og vipper altid fremstår flotte og velplejede – og på den måde er de med til at understrege din personlighed og dit udtryk.

8) NEOSTRATA HUDPLEJEPRODUKTER

Har du tør hud, poser eller mørke ringe under øjnene? Måske lægger du mærke til, at der er kommet linjer og rynker ved øjnene? Med en øjencreme kan du forebygge og hjælpe huden omkring øjnene med at holde sig frisk og sund. Huden rundt om øjnene er tyndere og mere følsom end huden i resten af ansigtet.

Det er også normalt her, de første rynker viser sig. Når du bruger øjencreme både morgen og aften, hjælper du til med at beskytte den følsomme hud mod påvirkning udefra og bidrager samtidig til at genopbygge huden på nænsom vis. Der kommer ikke tørhed, fine linjer, eventuelt opsvulmede partier og mørke ringe, og blikket bliver klarere og mere levende. Hvis øjenområdet plejes godt, betyder det også, at eventuel makeup sidder bedre.

9) SUNEKOS

Sunekos er en ny injektionsbehandling, der indeholder aminosyrer og hyaluronsyre, som er meget vigtig for hudens spændstighed.  Læs mere om SUNEKOS behandling omkring øjne

Se før/efter billeder her |

Book en gratis og uforpligtigende forundersøgelsen, hvor vi ser på dine behov og hvad der er bedst for dig.

DEL GERNE DETTE BLOGINDLÆG

Indvendig SPF

Hvorfor får du soleksem? Årsagen til reaktionen i huden er ukendt, men ultraviolet lys (UV), både UVA (langt hyppigst) og UVB stråler kan lave nogle

Læs indlæg »

Gevækster

Klinik nativus tilbyder nu behandling af gevækster, og på hjemmesiden, som vi for nylig har opdateret, kan du se billeder og læse om gevækster. På

Læs indlæg »