Gevækster

Klinik nativus tilbyder nu behandling af gevækster, og på hjemmesiden, som vi for nylig har opdateret, kan du se billeder og læse om gevækster.

På klinikken observerer vi løbende gevækster, når vi udfører kosmetiske behandlinger, og vi har fået mange forespørgsler derom. Med vores baggrund som dermatologiske sygeplejersker og lange arbejdserfaring, har vi et solidt kendskab til den raske som den syge hud. Kompetencerne efterstræber vi hele tiden at udbygge, så vores klienter periodisk får tilbud om nye behandlinger. Og det nyeste tiltag er fjernelse af gevækster.

Hvad er en gevækst? Kært barn har mange navne.

Med alderen kommer der hos de fleste nogle små hudlapper eller knopper på huden, som for mange mennesker kan være kosmetisk generende. Gevæksterne kan også klø og sidde et irriterende sted, f.eks. på halsen. De kan være brune eller sorte.

Nogle af dem vokser ud fra huden i små stilke andre er mere flade eller tykke. Gevækster kan også være hvide og lidt hårde, andre rødlige i farven. På klinikken er det vores dermatolog, som diagnosticerer gevæksterne. Derefter fjerner sygeplejerskerne dem. Nogle af gevæksterne bliver fjernet med vores YAG-laser og andre manuelt med lidt bedøvelse.

De gevækster vi behandler har fine navne som:

  • Seboroiske vorter (Gammelmandsvorter eller Visdomsvorter)
  • Akrokordoner (Skin tags eller Stilkede vorter)
  • Hæmangiomer (kirsebærprikker eller Cherry Spots)
  • Milier (talgknopper)

Det er vores målsætning at behandle så mange hudproblemer som muligt og I kan som kunder kun vente flere nye behandlinger og tiltag i fremtiden.

DEL GERNE DETTE BLOGINDLÆG

Indvendig SPF

Hvorfor får du soleksem? Årsagen til reaktionen i huden er ukendt, men ultraviolet lys (UV), både UVA (langt hyppigst) og UVB stråler kan lave nogle

Læs indlæg »

Solbeskyttelse

De seneste uger har solen skinnet næsten hver dag, og der er slået ny solskinsrekord – mest solrige marts nogensinde.  Når vi endelig nyder sollyset,

Læs indlæg »