Et hyggeligt derma værksted på Frederiksberg

Klinik nativus på Frederiksberg er en kosmetisk speciallægeklinik med speciale i kemisk peeling fra NEOSTRATA, injektions- og laserbehandlinger. Klinikkens opgaver udføres af kosmetiske sygeplejersker med lang og bred erfaring fra dermatologien. For et år siden fik nativus æren af at være NEOSTRATA brand partner.

Vi har været overordentlig tilfredse med vores samarbejde med NEOSTRATA. Deres hudplejeserier er videnskabeligt og klinisk testede og indgår i en perfekt synergi med nativus øvrige behandlinger. På klinik nativus er vi overbevist om, at fremtidens nøgleord i hudforyngende behandlinger er biostimulering og synergieffekt samt motion af huden.

Biostimulering og synergieffekt
Biostimulering og synergieffekt giver huden et smukkere og mere naturligt udtryk. Ud over de mere traditionelle fillerbehandlinger som Restylane tilbyder vi allerede flere biostimulerende injektionsbehandlinger såsom PROFHILO og SUNEKOS. Laserbehandlinger med FRAX og IPL er også biostimulerende, og da udviklingen går i denne retning, er der mange nye behandlinger på vej, som vi ser frem til at uddanne os i og gøre brug af på klinikken.

Motion af huden
Husk at alle biostimulerende behandlinger fungerer som motion af huden og derfor kræver tålmodighed, før et smukt og naturligt resultat opnås. Ligesom ved motion af kroppen, hvor forskellige øvelser giver det bedste resultat, kombinerer vi også forskellige behandlinger. Det er lige fra Botox, filler, laser, kemisk peelinger og hudplejeprodukter fra NEOSTRATA.

Personlig vejledning
Vejledning i hudpleje er en del af klinikkens DNA, og vi ser frem til at vejlede og skræddersy en behandlingsplan for netop dig.

Julegave fra NEOSTRATA
Her til jul får du den fantastiske øjencreme Brightening Eye Cream (værdi kr. 499) med i prisen, når du køber den glødgivende serum 15% Vitamin C + PHA Serum.

Book tid til en gratis konsultation

Hos vores kosmetiske sygeplejerske ved at klikke på knappen nedenfor.

DEL GERNE DETTE BLOGINDLÆG

Solbeskyttelse

De seneste uger har solen skinnet næsten hver dag, og der er slået ny solskinsrekord – mest solrige marts nogensinde.  Når vi endelig nyder sollyset,

Læs indlæg »

Gevækster

Klinik nativus tilbyder nu behandling af gevækster, og på hjemmesiden, som vi for nylig har opdateret, kan du se billeder og læse om gevækster. På

Læs indlæg »