Cosmelan Pigmentfjernelse

Ujævn hudtone/farve kan være til stor gene for både mænd og kvinder

Studier viser at pigmentfejl får huden til at se 10-15 år ældre ud også selvom der ikke er synlige rynker og linjer.

Der kan være mange årsager til udvikling af ujævn hudtone (pigmentfejl) i ansigtet og på kroppen, såsom solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, akne, p-piller eller menopause.

Der er mange der udvikler pigmentpletter i ansigtet i forbindelse med graviditet, hormonelle forandring, p-piller, menopause. I disse tilfælde fremstår den ujævne hudtone mere symmetrisk og betegnes Melasma.

Hvilke områder kan behandles

Melasma behandler vi med Cosmelan eller NEOSTRATA peeling fremfor IPL-behandling.
Mange oplever forandringer med alderen hvor de såkaldte ”gammelmandspletter” viser sig på hænderne eller på bryst og i ansigtet.
Vi behandler disse forandringer med IPL-EllipseNordlys.
LÆS MERE OM IPL-behandling

Hvilken behandling der er mest effektiv for netop din ujævne hudtone vurderer vi ved en konsultation, som er gratis og uforpligtende.

Cosmelan Depigmenting Treatment

Cosmelan behandlingen er kendt verden over for blandt andet dens effektivitet og høje sikkerhedsmargin. Den anvendes til alle hudtyper også til mørke hudtyper. Behandlingen kan også udføres om sommeren.

I 99 % af tilfældene forsvinder den ujævne hudtone og det giver forbedringer på 95%.

Behandlingen påvirker melanindannelsen direkte, og dens virkningsmekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin. Behandlingen giver mulighed for effektivt at fjerne den ujævne hudtone, samt give huden dens naturlige farve, glathed og glød tilbage.

Cosmelan behandlingen består af én behandling på klinikken og af et forløb med hjemmebehandlinger

Behandling på klinikken
Efter en forundersøgelse foregår første trin i behandlingen på klinikken, hvor pigmentreducerende maske ”Cosmelan 1” påføres. Dette er en peelings maske, der effektivt sørger for at afstøde de pigmentfyldte celler.
Masken er brun og skal afhængigt af hudtype blive på huden i 8-12 timer. Kunden forlader derfor klinikken med den brune maske på, og vasker den af efter den anbefalede tid.

Hjemmebehandling

Til hjemmebehandlingen har kunden fået en pakke med de nødvendige produkter fra Cosmelan. Kunden får en grundig vejledning i hvordan hjemmebehandlingen skal foregå.

 Pakken indeholder:

Disse produkter indgår alle i behandlingen over de 6 uger som det første forløb varer.

Kontrolbesøg på klinikken

Efter 6 uger kommer kunden til kontrolbesøg på klinikken, hvor et videre forløb aftales.
Det efterfølgende forløb med hjemmebehandling kan løbe i op til 6-12 måneder. Til dette købes en Cosmelan 2 maske.

Vi anbefaler IKKE at bruge andre produkter under Cosmelan behandlingen for at undgå risiko for overreaktion. Produkterne arbejder sammen, og vi vejleder ud fra denne synergieffekt.

I behandlingsforløbet føles huden ofte stram og rød, der anbefaler vi:
Mesoestetic Hydra-vital factor K crème, HA densimatrix der tilfører ekstra fugt samt en Anti-stress Face mask til at berolige huden med i løbet af behandlingen.

Klinik nativus er certificeret til at udføre kosmetiske behandlinger, og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.
På nativus klinikken er næsten alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Det er kun til undersøgelse af gevækster der betales gebyr og dette fratrækkes ved behandling. 

Book tid online eller ring på 3535 3505.