Filler Juvéderm & Restylane

Klinik nativus behandler med filler produkter fra Juvéderm og Restylane.

Filler er en gel med hyaluronsyre, der injiceres under huden med en tynd nål. Gelen indeholder også det lokalbedøvende middel Lidokain, der gør behandlingen mere behagelig.

Fra omkring 25 års alderen begynder de første alderstegn at blive synlige i ansigtet De første tegn er fine linjer, og med tiden opstår der dybere rynker og ansigtet taber volumen.

Filler kan genoprette huden, den tabte volumen og udjævne de fine linjer. Filler er en af de mest populære æstetiske behandlinger. Millioner af mennesker i hele verden anvender filler til at modvirke alderstegn og forbedre deres udseende.

Hvilke områder kan behandles

Før filler-behandlingen

Før du kan få foretaget en filler-behandling på klinik nativus, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation hos vores sygeplejerske. Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med filler, og du får samtidig en behandlingsplan og information om eventuelle bivirkninger. Du har mulighed for at stille spørgsmål, idet det er vigtigt, at du føler dig tryg under behandlingen.

Iflg. Sundhedsstyrelsen skal du som kunde have en betænkningstid på to dage, efter at den mundlige information om den kosmetiske behandling er givet, til før samtykke bliver indhentet. Ved filler-behandlingen er der en betænkningstid på 2 dage fra 1. konsultation til eventuel behandling. Hvis behandlingen gentages, er der ikke krav om betænkningstid.

Kontrol efter filler behandlingen

På klinik nativus vil du altid få tilbudt en kontrol efter din behandling.

Helingstiden er meget kort, og resultatet kan holde op til et år, afhængigt af hvilket del af ansigtet der er behandlet. En del kunder oplever en midlertidig hævelse, ømhed eller blåt mærke omkring injektionsstedet. Disse symptomer går normalt over i løbet af nogle dage.

Vi anbefaler, at du følger de råd, du får af lægen eller sygeplejersken. Det kan handle om, at du for eksempel skal undgå solen, sauna eller ekstrem kulde i en periode, samt at undgå makeup i 12 timer efter din injektionsbehandling.

Restylane

Behandlingen forbedrer hudens kvalitet og giver huden et sundere og yngre udtryk. – Ved behandlingen injiceres hyaluronsyre under huden. Hyaluronsyre forekommer naturligt i kroppen og har evnen til at binde vand og derved skabe en hydrerende effekt. Dette forbedrer elasticiteten, fjerner fine linjer og udglatter huden. Behandlingen giver huden glød og fylde uden at den oprindelige ansigtsform ændres.

Behandlingsområder:

– Ansigt
– Dekolletage
– Hals
– Læber
– Hænder
– Acne ar

Ofte planlægges et kurforløb, med én måneds interval – Dette er dog individuelt, og planlægges med klinikkens kosmetiske sygeplejerske – Behandlingen holder op til 9 måneder.

Klinik nativus er certificeret til at udføre kosmetiske behandlinger, og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.
På nativus klinikken er næsten alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Det er kun til undersøgelse af gevækster der betales gebyr og dette fratrækkes ved behandling. 

Book tid online eller ring på 3535 3505.