Øjenområde

Man siger, at øjet er et vindue til sjælen

På klinik nativus har vi forskellige behandlinger som enkeltvis eller i kombination kan fremme dine øjenomgivelser. En kombination af forskellige behandlinger i øjenomgivelserne vil ofte være rigtig god, idet man derved forstærker behandlingernes potentialer og dermed opnår et optimalt resultat.

Vi har i tillæg en række forskellige behandlinger og redskaber til hjemmebehandling af øjenomgivelserne som sikre naturlig og elegant skønhed omkring øjnene og som giver en samlet balance til ansigtet.

Ved forundersøgelsen ser vi på dine behov og hvad der er bedst for dig. Vi ser på helheden i behandlingen og vil give vejledning og information tilpasset den enkelte.

De mest populære behandlinger vi tilbyder for at opnår optimale øjenomgivelser

 1. Fjernelse af kar med YAG-laser
 2. FRAX/laser-behandling af øjenomgivelserne
 3. Filler-behandling 
 4. Vistabel / rynke behandling
 5. Fjernelse af milier (hvide indkapslede talgknopper) – Læs mere om Kemisk peeling
 6. Revitalash øjenvippe serum
 7. Farvning af vipper og bryn samt retning af bryn. 
 8. NeoStrata hudplejeprodukter
 9. SUNEKOS behandling
 10. SkinPen behandling

1) Fjernelse af kar med YAG-Laser

Mange har synlige kar omkring øjet som giver en blå misfarvning og mørk rand, kar kan være svære at dække med make-up.
Vi fjerner kar med YAG – laser.

Se før/efter billeder her |  Læs mere om YAG-laser behandling.

2) FRAX / Laser-behandling af øjenomgivelser

FRAX-behandling af huden omkring øjet er en fortrinsvis ny behandling til hudfornyelse af øjenomgivelserne, for at mindske rynker og hudforynge huden. Læs mere om FRAX-behandling.

3) Filler-behandling

Mørke rander omkring øjne kan behandles med filler. Læs mere om Filler.

4) Rynkebehandling

Smilerynker eller såkaldte ”kragetæer” omkring øjnene kan udvikle sig til at blive meget dybe rynker. – Ved korrekt rynkebehandling kan disse rynker mindskes på en naturlig måde uden at fjerne den udtryksfulde ansigtsmimik. Læs mere om rynke behandling.

5) Fjernelse af Milier (Hvide indkapslede talgknopper)

Der er mange som oplever at de får hvide små knopper omkring øjnene – disse kaldes milier. Disse er indkapslede talgknopper. Vores dermatologiske kosmetiske sygeplejerske fjerne disse med en fin nål.
Behandling med kemisk peeling eller hjemmepeels fra NeoStrata kan forbygge dannelse af milier.

6) Revitalas Øjenvippe Serum

Vi fører Revitalash Cosmetics som er verdens førende kosmetikserie til vipper, bryn og hår, der bygger på lægevidenskabelige, patenterede og prisvindende formularer. Produkterne er designede til at fremme, genskabe og forskønne dine vigtigste skønhedstræk.

Behandling med Revitalash

Hjemmebehandling. Resultat efter 4-6 uger.

Historien om REVITALAS

Historien om Revitalash begyndte, da Dr. Brinkenhoff ønskede at give sin kone Gayle en meget speciel gave, imens hun var ved at komme sig efter et hårdt brystkræftforløb. Intensiv kemoterapi havde ødelagt Gayles engang så smukke øjenvipper og efterladt dem sparsomme, knuste og skrøbelige.

Baseret på sine 25 års erfaring som praktiserende øjenlæge vidste Dr. Brinkenhoff en ting eller to om øjne. Gennem omfattende forskning med et team af dygtige kemikere fik Dr. Brinkenhoff formuleret en nærende øjenvippeserum, som, efter blot et par ugers anvendelse, gav fornyet vitalitet til Gayles øjenvipper.

Kimen blev lagt til Revitalash Cosmetics, som i dag omfatter en serie nyskabende produkter til at styrke hår, vipper og bryn med.

Revitalash Cosmetics har valgt kontinuerligt at støtte forskning og oplysning indenfor brystkræft.

BIOPETIN COMPLEX®

Bidrager til at nære, styrke og blødgøre vipper og bryn, mens porøsitet og knækkede hår forhindres.

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner

Denne prisbelønnede formula udgør et kvantespring inden for eyelash conditioner teknologien. Opnå længere og fyldigere vipper allerede efter 4-8 uger.

Det aktive serum består af en nøje afbalanceret kombination af stimulerende og nærende ingredienser, som er både effektive og skånsomme ved brug: Biotinoyl Tripepdide-1 stimulerer hårsækkene til vækst. Biotin (vitamin B7) styrker vipperne og forlænger hårenes livscyklus.

Ekstrakt af morgenfrue plejer hudcellerne. Ekstrakt af ginseng giver stærkere og tykkere vipper. RevitaLash® er testet og godkendt af både dermatologer og øjenlæger.

Hvordan virker Revitalash

Revitalash øjenvippe serum virker ved at forlænge vækstfasen i håret, hvilket giver længere vipper samt flere vipper vil være i vækst på samme tid, derfor du vil opnå mange flere vipper. Vipperne vil blive mørkere eftersom pigmentdannelsen i håret bliver forøget, så vipperne bliver mørkere. Behovet for farvning af vipperne samt mascara vil falde.

Behandlingstid og metode

Øjenvippe serum påsmøres hver aften på vipperne og efter 6-8 uger vil du se en markant forskel. Efter 16 uger har du opnået det maksimale resultat. Derefter skal du smøre vipperne 2-3 gange om ugen.

Afbrydes behandlingen, vil vipperne gå tilbage til udgangspunktet efter nogle måneder.

Double-ended Volume Set

De prisvindende skønhedsprodukter – RevitaLash® Cosmetics Volumizing Primer og Volumizing Mascara – kombineres til en bekvem, 2-i-1 vippeprimer- og mascara-duo, der er udviklet med henblik på at preppe vipperne, øge volumen og dermed skabe smukke, dybsorte, luksuriøse vipper.

Dette multifunktionelle produkt rummer både RevitaLash® Cosmetics Volumizing Primer og Volumizing Mascara, og tilfører dermed farvemættede og nærende ingredienser til vipperne. Dette muliggør et skræddersyet resultat, hvor du selv tilfører dramatisk længde og volumen til dine vipper i den mængde, du ønsker.

7) Farvning af vipper og brYN samt retning af bryn

Til farvning af vipper og bryn benytter vi RefectoCil.

Flotte vipper og velformede bryn, rammer dit ansigt ind og giver et løft til hele ansigtet.

Dine vipper og bryn farves/tones så de afstemmes efter dine naturlige farver, hvor der lægges stor vægt på symmetri, ansigtsform og farve i huden, for at opnå det bedste naturlige resultat. Vi blander ofte farverne for at finde den helt optimale farve til dig.

Farvning af dine bryn og vipper ca. hver 3.- 4. uge sikre, at dine bryn og vipper altid fremstår flotte og velplejede – og på den måde er de med til at understrege din personlighed og dit udtryk.

8) Neostrata Hudplejeprodukter

Har du tør hud, poser eller mørke ringe under øjnene? Måske lægger du mærke til, at der er kommet linjer og rynker ved øjnene? Med en øjencreme kan du forebygge og hjælpe huden omkring øjnene med at holde sig frisk og sund. Huden rundt om øjnene er tyndere og mere følsom end huden i resten af ansigtet.

Det er også normalt her, de første rynker viser sig. Når du bruger øjencreme både morgen og aften, hjælper du til med at beskytte den føl- somme hud mod påvirkning udefra og bidrager samtidig til at genopbygge huden på nænsom vis. Der kommer ikke tørhed, fine linjer, eventuelt opsvulmede partier og mørke ringe, og blikket bliver klarere og mere levende. Hvis øjenområdet plejes godt, betyder det også, at eventuel makeup sidder bedre.

TIPS

 • Påfør øjencreme på rengjort ansigt, inden du kommer dag- eller natcreme på. 
 • Påfør øjencremen tæt op til øjet og på øjenlåget for at få bedst effekt (vær forsigtig med, at du ikke får creme ind i selve øjet). 
 • Undgå fede sammensætninger omkring øjet, som kan irritere og betyde, at der danner sig poser.

Hvorfor er det vigtigt med en separat øjencreme

En øjencreme har en konsistens og sammensætning, som tager særligt hensyn til den sarte hud omkring øjet. En øjencreme skal være let og tilføre megen fugt, men også indeholde ingredienser, som arbejder med alderstegn uden at irritere. Mange dag- og natcremer er alt for tunge og kraftfulde til området omkring øjnene. 

Forskellige øjencremer til forskellige behov

Forskellige hudproblemer kræver forskellig behandling, også når vi taler om øjenområdet. NEOSTRATA tilbyder tre forskellige øjencremer, som genfugter maksimalt, og du kan uden videre lægge makeup ovenpå. 

   …. Læs mere om NeoStrata hudplejeprodukter.

9) Sunekos

Sunekos er en ny injektionsbehandling, der indeholder aminosyrer og hyaluronsyre, som er meget vigtig for hudens spændstighed.

Læs mere om SUNEKOS behandling omkring øjne

10) SkinPen behandling

SkinPen er vores nyeste hudfornyende behandling på klinikken. Vi har valgt at kunne tilbyde denne behandling eftersom der er kortere downtime, hvilken betyder at de fleste kunder oplever hurtig heling efter behandlingen.

Læs mere om SkinPen behandling omkring øjne her

Klinik nativus er certificeret til at udføre kosmetiske behandlinger, og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.
På nativus klinikken er næsten alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Det er kun til undersøgelse af gevækster der betales gebyr og dette fratrækkes ved behandling. 

Book tid online eller ring på 3535 3505.