Botox mod dynamiske & statiske rynker

På klinik nativus har botox behandlinger længe været en af de mest populære behandlinger. 

I vores behandlinger bruges botox alene eller i kombination med vores andre behandlinger, og vi giver os altid tid til at vejlede kunderne, så vi bedst muligt kan imødekomme deres individuelle ønsker og behov. 

At botox får ansigtet til at fremstå koldt og livløst er en fordom, for med den rette teknik og kendskab til ansigtets muskler er botox en fantastisk behandling, som mindsker aldringstegn, uden at du mister ansigtets mimik.  

Dynamiske og statiske rynker

Når et ansigt eller hals skal forynges, ser vi botox-behandlingen som en ”ramme” af portrættet. Botox dæmper nemlig de dynamiske rynker, som kommer til udtryk, når vi laver ansigtsudtryk. Hvis vi fx løfter panden eller spænder mellem brynene, giver vi udtryk af at være vred eller bekymret. De dynamiske rynker kan med tiden udvikle sig til statiske rynker, som hele tiden er synlige, og vi kan dermed blive afkodet som værende sure eller kede af det. 

Botox sætter flere muskler i spil, hvor nogle af dem svækkes mens andre styrkes. Fx dæmpes den muskel man laver en sur mund med, hvorimod ”smilemusklen” får mere kraft. 

Botox – botulinum toxin type A

Lægemidlet botulinum toxin type A er mærkevarenavnet for botox, og virker ved at gå ind og blokere for signalet mellem nerve og muskel. Botox afslapper den injicerede muskel i ca. 3-6 måneder.

Regelmæssig behandling med Botox gør at nogle af musklerne ikke bliver overaktive. 

Se før og efter billeder af botox behandlinger HER

I 30-40 år har Botox har været på markedet og benyttes også medicinsk til mange forskellige problemstillinger så som muskelspasmer og skelen.

Da botox er et lægemiddel skal alle nye kunder ifølge lovgivningen i Danmark for-undersøges, inden den første behandling.

Vores dermatolog Marianne K. tager sig af forundersøgelserne på klinik nativus, og to døgn efter forundersøgelsen kan de nye kunder behandles af vores dermatologiske og kosmetiske sygeplejersker Ulla og Pia. 

På nativus klinikken er alle forundersøgelser gratis og uforpligtende. Vi vejleder også gratis i vores dermatologisk udviklede hudplejeprodukt NeoStrata. Book tid online eller ring på 3535 3505.

DEL GERNE DETTE BLOGINDLÆG

Gevækster

Klinik nativus tilbyder nu behandling af gevækster, og på hjemmesiden, som vi for nylig har opdateret, kan du se billeder og læse om gevækster. På

Læs indlæg »

Indvendig SPF

Hvorfor får du soleksem? Årsagen til reaktionen i huden er ukendt, men ultraviolet lys (UV), både UVA (langt hyppigst) og UVB stråler kan lave nogle

Læs indlæg »

Solbeskyttelse

De seneste uger har solen skinnet næsten hver dag, og der er slået ny solskinsrekord – mest solrige marts nogensinde.  Når vi endelig nyder sollyset,

Læs indlæg »