Svedbehandling

Mange mennesker lider af øget svedtendens i armhulerne, også kaldt hyperhidrose. Ofte påvirker det livskvalitet og det sociale liv.

På klinik nativus tilbyder vi injektionsbehandling med de mest effektive produkter på markedet for armsved.

Vores behandlinger bliver foretaget med produkter i markedets højeste kvalitet, hvor præparatet Botulinum toxin Type A – også kaldet Botox – indgår.

Hvordan foregår behandlingen

Behandlingen sker ved at der sprøjtes små mængder af specialprodukt i hudområdet med for stor svedproduktion.

Produktet virker ved at blokerer nerveimpulsen til svedkirtlerne. Dette vil få svedproduktionen til at aftage betydeligt eller helt ophøre.

Virkningen af behandlingen indsætter indenfor 1-7 dage og varer typisk 3-6 måneder.

Effekten varierer lidt, men behandlingen virker med markant nedsættelse af svedtendensen hos mindst 95%.

De doser der benyttes til kosmetisk brug og til svedbehandling, er ganske små og helt ufarlige.

Før svedbehandling

Før du kan få foretaget ensved-behandling på klinik nativus, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation hos vores hudlæge.

Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen, og du får samtidig en behandlingsplan og information om eventuelle bivirkninger. Du har mulighed for at stille spørgsmål, idet det er vigtigt, at du føler dig tryg under behandlingen.

Iflg. Sundhedsstyrelsen skal du som kunde have en betænkningstid på to dage, efter at den mundtlige information om den kosmetiske behandling er givet, til før samtykke bliver indhentet. Ved behandlingen er der en betænkningstid på 2 dage fra 1. konsultation til eventuel behandling. Hvis behandlingen gentages, er der ikke krav om betænkningstid.

Kontrol efter svedbehandling

På klinik nativus vil du altid få tilbudt en kontrol efter din behandling. Behandlingen holder fra 3-6 måneder.

Mængden af produktet vi anvender til svedbehandling og kosmetiske behandlinger er helt uskadelig og bivirkninger er yderst sjældne. Der kan forekomme let ømhed ved indstiksstedet og eller en lille karsprængning.

I meget sjældne tilfælde kan der forekomme influenzalignende symptomer eller hovedpine.

Disse symptomer vil ofte forsvinde efter et døgn. På verdensplan er der aldrig dokumenteret langsigtede komplikationer efter behandling med vores produkter.

Klinik nativus er certificeret til at udføre kosmetiske behandlinger, og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.
På nativus klinikken er næsten alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Det er kun til undersøgelse af gevækster der betales gebyr og dette fratrækkes ved behandling. 

Book tid online eller ring på 3535 3505.