LASER / FRAX

FRAX 1550

FRAX 1550 er en fortrinsvis ny behandling til hudfornyelse, rynker og linjer acne-ar, operationsar og strækmærker.

Huden forandres med alderen, og vi får ujævn pigmentering, grove porer, leverpletter, linjer og rynker. I livets gang kan vi også få ar efter acne, operationer eller strækmærker på lår eller mave.

Frax 1550- non ablativ laser er i stand til at reducerer og i nogle tilfælde fjerne mange af disse tilstande. Fordelen ved Ellipse Frax 1550 er, at det foregår uden væsentlig helingstid, så du umiddelbart efter er i stand til at genoptage dit arbejdsliv og sociale liv.

Hvilke områder kan behandles

Sådan virker behandlingen

Med en Ellipse Frax 1550 behandling regenerer du huden ved at lave mikroskopiske huller i huden, som via varme forårsager en skade i huden. Den ikke skadede hud i disse områder danner nyt bindevæv i hele det behandlede område, og resultatet er, at de fine linjer og rynker reduceres, så huden kommer til at se friskere ud. Overhuden bliver samtidig udskiftet, så pigmentet reduceres.

Forskning har vist, at en kombination af behandling med Ellipse SWT efterfulgt af Frax 1550 giver endnu bedre resultater og kræver færre behandlinger, og idet hudoverfladen forbliver intakt, sker helingen meget hurtigt i forhold til C02 laser.

Det er individuelt, hvor mange behandlinger der kræves,
men det normale er 3 – 6 behandlinger.

Før Frax-behandlingen

Før du kan få foretaget en FRAX-behandling på klinik nativus, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation hos vores sygeplejerske.

Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med FRAX, og du får samtidig en behandlingsplan og information om eventuelle bivirkninger. Du har mulighed for at stille spørgsmål, idet det er vigtigt, at du føler dig tryg under behandlingen.

Iflg. Sundhedsstyrelsen kan du som kunde blive behandlet samme dag, efter at den mundtlige information om den kosmetiske behandling er givet, og samtykke er afgivet.

Klinik nativus er certificeret til at udføre kosmetiske behandlinger, og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.
På nativus klinikken er næsten alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Det er kun til undersøgelse af gevækster der betales gebyr og dette fratrækkes ved behandling. 

Book tid online eller ring på 3535 3505.