Profhilo® Body

Profhilo® Body

Løs kreppet hud kan behandles mange steder på kroppen med Profhilo® Body.

For kvinder er det især maveområdet og indersiden af overarmen, der er påvirket af løs hud. Maveområdet kan især blive påvirket under graviditet, efter vægttab etc. på måder, der kompromitterer det visuelle udtryk.

Profhilo® Body er en komplet behandling, der kombinerer en kosmetisk injektion, som udføres på klinikken, med kosmetiske behandlinger (body patches), der skal udføres efter den æstetiske session og derefter i hjemmet med bodylotion som vedligeholdende behandling.

Profhilo® Body består af to indledende behandlingssessioner med et 30-DAGES INTERVAL. Derefter vurderer vi sammen om vedligeholdende behandlinger er nødvendigt.

Profhilo® Body består af stabiliserede hybride kooperative forbindelser (HCC) med høj og lav molekylevægt. Det er ultraren hyaluronsyre i høj koncentration, der er fremstillet ved hjælp af en unik og innovativ termisk proces kaldet Nahyco®-teknologien.

Profhilo® Body fungerer via en korrigerende virkning på naturlige og inducerede fordybninger i huden og påvirker den fysiologiske proces i aldrende væv, der omfatter reduceret hydrering af huden og ændringer i hudens elasticitet og kollagenindhold med deraf følgende tab af fylde og hudtoning.

Resultatet ved Profhilo® Body er remodellering på flere niveauer samt opstramning og forbedring af løs hud.

Hvorfor er lige netop denne behandling god?

Profhilo® Body er den perfekte frokostpausebehandling. Behandlingen har flere fordele, blandt andre:

  • Kun 10 injektionspunkter for hvert område
  • Ikke-invasiv, da den reducerer risikoen for blå mærker og hævelser, samtidig med at den maksimerer fordelingen af produktet i vævet
  • Det kræver ingen forudgående forberedelse af patienten

Hvordan foregår behandlingen?

Vi benytter en BAP-teknik (Bio Aesthetic Points) til behandlingen. Injektionsteknikken øger virkningen af Profhilo® Body der, hvor huden forekommer løs og med tab af fasthed og hudtoning, og tilfører huden på det behandlede område naturlig og langvarig fornyelse.

Profhilo® Body

Profhilo® Figura body patches er en del af vores komplette Profhilo® Body-behandling. De sterile plastre påsættes på huden efter injektionerne, og de har en beroligende og fugtgivende behandling. 

Effektivitetstests viser, at 1 times brug af disse plastre medfører en:

  • øgning af hydrering af huden på 32,9 %
  • reduktion af rødme i huden på 10,9 %

Derudover får du udleveret en Profhilo® Figura bodylotion som du skal bruge mellem de to injektionsbehandlinger på klinikken. Det er en multiaktiv remodelleringscreme, der tilfører opstramning, elasticitet og dyb hydrering med en hurtigt absorberende, silkeblød og nærende tekstur og medfører

  • En øgning af fugtning af huden på 42 %
  • En øgning af hudens elasticitet på 6 %
  • Glattere og mere fast hud hos 97 %
  • Fugtet og opstrammet hud hos 100 %

Klinik nativus er certificeret til at udføre kosmetiske behandlinger, og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.
På nativus klinikken er næsten alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Det er kun til undersøgelse af gevækster der betales gebyr og dette fratrækkes ved behandling. 

Book tid online eller ring på 3535 3505.