Hårfjerning med IPL

UØNSKET HÅRVÆKST MED IPL/ELLIPSE NORDLYS

Med Selected Waveband Technology (SWT eller Ellipse-laser) kan vi fjerne uønsket hårvækst.

Ellipse-laser fjerner stride skæghår og bløde dun. Vi kan behandle både ansigt og krop, så længe hårene er mørke, da behandlingen ikke har en effekt på lyse eller røde hår.

Nativus anvender Ellipse Nordlys. Ellipse er dansk og en af markedets førende producenter af laserudstyr.

Kropshår på benene, under armene, i bikinilinjen eller i ansigtet kan være til stor gene i det daglige.

Derfor kan det være en lettelse at få lavet permanent hårfjerning. Hårenes vækst afhænger af arvelige faktorer, dit køn, hormoner og alder.

Karakteren af hårvæksten afhænger også af hudtype, fx har skandinaviske kvinder typisk mindre generende hårvækst end sydeuropæiske hudtyper. Begge hudtyper kan behandles med IPL – mørkere hudtyper vil ofte kræve lidt flere behandlinger.

Den skandinaviske hudtype med mørke eller sorte hår er meget velegnet til behandling med permanent hårfjerning.

På landsplan har det vist sig, at ca. 45 % af de kvinder, som søger behandling for uønsket hårvækst i ansigtet, lider af en ubalance i hormonsystemet som fx PCOS. Det er derfor vigtigt, at du bliver undersøgt korrekt, hvis du har hormonelle forstyrrelser.

Før IPL Hår-behandlingen

Før du kan få foretaget en IPL-hårbehandling på klinik nativus, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation hos vores sygeplejerske. Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med IPL, og du får samtidig en behandlingsplan og information om eventuelle bivirkninger. Du har mulighed for at stille spørgsmål, idet det er vigtigt, at du føler dig tryg under behandlingen.

Iflg. Sundhedsstyrelsen kan du som kunde blive behandlet samme dag, efter at den mundlige information om den kosmetiske behandling er givet, til samtykke bliver indhentet.

Klinik nativus er certificeret til at udføre kosmetiske behandlinger, og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.
På nativus klinikken er næsten alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Det er kun til undersøgelse af gevækster der betales gebyr og dette fratrækkes ved behandling. 

Book tid online eller ring på 3535 3505.