Reduktion af Akne med IPL- behandling

Akne kan være en stor belastning både socialt og psykisk.

Akne rammer både mænd og kvinder. Nogle får desværre dybe ar efter akne.  Disse ar kan reduceres med IPL og FRAX.

Akne ses ofte som bumser, hudorme og røde knopper.  Akne skyldes betændelse i og omkring hudens talgkirtler. Talgkirtlerne tillukkes ofte ved akne og i talgkirtlen samles talg sammen med bakterien P. Akne. Det er den inficerede talgkirtel, der bliver til en ”bums” . – IPL-behandling også kaldt Selected Waveband Technology (SWT eller “Ellipse-laser”) har flere gavnlige virkninger på Akne.

Hvordan reducerer IPL/ELLIPSE – behandling Akne ?

IPL-behandling også kaldt Selected Waveband Technology (SWT eller “Ellipse-laser”) har flere gavnlige virkninger på Akne. Talgkirtlernes  størrelse og dannelse af talg nedsættes. Derudover absorberes SWT-lyset i et stof dannet af P. Akne bakterien, hvilket forringer bakteriens livsbetingelser med færre bakterier og mindre infektion til følge.

Lyset ledes fra blitzlampen til behandlingsområdet med Akne (se video nederst). Det unikke Ellipse system filtrerer det unødvendige lys fra. Derved rammer kun det lys din hud, som skal bruges til behandlingen.

Med Selected Waveband Technology (SWT eller “Ellipse-laser”) kan vi udføre reduktion af akne.
Med den klinisk dokumenterede, sikre og effektive Ellipse-metode kan vi  hjælpe dig med at reducere din Akne.

Der er vist stor reduktion af antallet af inficerede tillukkede talgkirtler efter fire IPL-behandlinger med tre ugers intervaller.

Vi anbefaler vores NEOSTRATA akne serie i kombination med IPL-behandlingen.

Effekten af behandlingen er ikke permanent, men varer sædvanligvis et halvt års tid.

FØR BEHANDLINGEN.

Før du kan få foretaget en reduktion af Akne med IPL-behandling på klinik nativus, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation hos vores sygeplejerske.

Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med IPL, og du får samtidig en behandlingsplan og information om eventuelle bivirkninger. Du har mulighed for at stille spørgsmål, idet det er vigtigt, at du føler dig tryg under behandlingen.

Iflg. Sundhedsstyrelsen kan du som kunde blive behandlet samme dag, efter at den mundtlige information om den kosmetiske behandling er givet, og samtykke er afgivet.

Klinik nativus er certificeret til at udføre kosmetiske behandlinger, og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.
På nativus klinikken er næsten alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Det er kun til undersøgelse af gevækster der betales gebyr og dette fratrækkes ved behandling. 

Book tid online eller ring på 3535 3505.