GUIDE TIL VALG AF BEHANDLING

Det kan være svært at vælge den rigtige behandling. Vi har mange forskellige behandlinger som ofte arbejder i synergi med hinanden og andre behandlinger som ikke gør.

Som ny kunde vil vi anbefale dig en forundersøgelse hos vores dermatologisk kosmetisk sygeplejerske, hvis du er i tvivl om hvilken behandling du skal vælge. Til forundersøgelsen vil du blive vejledt ud fra dine ønsker og behov i hvilke behandling der er bedst for dig – book tid til en generel forundersøgelse her:

Specielt for behandling med filler og Botox.

Forundersøgelse er et lovkrav, når du første gang skal behandles med filler eller Botox hos os, også selvom du er behandlet på en anden klinik før. Forundersøgelsen er gratis og uforpligtende, og du skal for undersøges mindst 48 timer inden din første behandling.

Til forundersøgelse til filler booker du hos sygeplejerske Pia eller Ulla. Til Botox forundersøgelsen booker du hos vores dermatolog Jakob. Du kan booke tid online her nedenfor.

SPECIELT FOR BEHANDLING AF FJERNELSE AF GEVÆKSTER.

Inden du skal have fjernet gevækster. Skal du booke tid til forundersøgelse hos vores sygeplejerske, hvor du tilses af vores hudlæge, der stiller en diagnose. Gælder dog ikke milier, som kan bookes og behandles samme dag.

Derefter lægger vores sygeplejerske i samråd med dig en plan for behandlingen.

Mange hudforyngende behandlinger kræver tålmodighed før et smukt og naturligt resultat opnås. Ligesom ved motion af kroppen, hvor forskellige øvelser giver det bedste resultat, kombinerer vi også forskellige behandlinger.

Det er lige fra Botox, filler. FRAX og IPL/Laserbehandlinger, kemisk peelinger, Skinpen behandling samt vores medicinske hudplejeprodukter fra NEOSTRATA.

Personlig vejledning er en del af klinikkens DNA, og vi ser frem til at vejlede og skræddersy en behandlingsplan for netop dig.

De fleste hudforyngende behandlinger kan fortages hele året rundt, dog fraråder vi nogle af vores laser og IPL – behandlinger i de solrige måneder, hvis du er soldyrker, men det fortæller vi dig om til forundersøgelsen.

Vi glæder os til at se dig. 

Klinik nativus er certificeret til at udføre kosmetiske behandlinger, og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.
På nativus klinikken er næsten alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Det er kun til undersøgelse af gevækster der betales gebyr og dette fratrækkes ved behandling. 

Book tid online eller ring på 3535 3505.