Restylane Skinbooster, Sunekos og Prophilo

På klinik nativus tilstræber vi hele tiden at tilbyde vores kunder den nyeste teknologi til at forbedre og vedligeholde hudens kvalitet.  Derfor er vores produkter nøje udvalgte. 

 Vi tilbyder tre forskellige injektionsbehandlinger til at gendanne hudkvalitet og balance:

 1. Restylane Skinbooster
 2. Profhilo 
 3. Sunekos

Hovedformål ved alle tre behandlinger er at booste huden inden fra – dybe hydrerende hudbehandlinger med langsigtet effekt. 

Til alle tre behandlinger skal der et kurforløb til, med ca. 3-4 ugers interval. Dette er dog individuelt og skal planlægges med klinikkens sygeplejerske.

Nogle korte fakta om de 3 behandlinstyper, Skinbooster, PROFHILO, og Sunekos

Skinbooster

Skinbooster fra Restylane er en fugtgivende behandling til ansigtet samt udsatte områder som dekolletage, hals og hud med ar fra akne. En behandling med Restylane Skinbooster fugter huden indefra og skaber glød, liv og en let fylde uden at ændre din ansigtsform.


Til kunden der primært ønsker at få fugtet huden på grund af tørhed, og som samtidig ønsker glød og vitalitet i huden.

PROFHILO

Profhilo er den allerførste injicerbare anti-aging behandling baseret på hyaluronsyre. Profhilo stimulerer hudens egen produktion af hyaluronsyre, kollagen og elastin som vil give en opstrammende virkning på huden. Profhilo bruges til områder som kan være svære at behandle.

Vi anbefaler en Profhilo behandling til kunder med moden hud der er påvirket af tørhed og med løs og kreppet hud, typisk fra 30 år og op. Den mest opstrammende behandling af de tre, meget velegnet til hals område.

Sunekos

Sunekos er en meget alsidig behandling og kan bruges på alle hudtyper og på forskellige områder af kroppen, såsom ansigt, hals, decolletage og hænder.

Sunekos er især effektiv i ellers vanskelige områder, såsom området omkring øjnene og poser og mørke rander.
Sunekos 1200 anvendes ved særligt dybe rynker og alderstegn, som vil tilføre volumen og løft, og Sunekos 200 anvendes som kur ved lette alderstegn og små rynker

Restylane Skinbooster

Behandling med Skinbooster forbedrer hudens kvalitet og giver huden et sundere og yngre udtryk. – Ved behandling med Skinbooster injiceres hyaluronsyre under huden. Hyaluronsyre forekommer naturligt i kroppen og har evnen til at binde vand og derved skabe en hydrerende effekt. Dette forbedrer elasticiteten, fjerner fine linjer og udglatter huden. Behandlingen giver huden glød og fylde uden at den oprindelige ansigtsform ændres.

Behandlingsområder:

– Underansigt (kæbelinje/hamsterposer)
– Dekolletage
– Hals
– Læber
– Hænder
– Acne ar

Ofte planlægges et kurforløb, med én måneds interval – Dette er dog individuelt, og planlægges med klinikkens kosmetiske sygeplejerske.

Behandling med Skinbooster holder op til 9 måneder.

Profhilo

Profhilo er den allerførste injicerbare anti-aging behandling baseret på hyaluronsyre.
Produktet tilføjer ikke kun fugt og volume, det tilføjer også huden en højkoncentration af hyaluronsyre.

Profhilo stimulerer hudens egen produktion af hyaluronsyre, kollagen og elastin som vil give en opstrammende virkning på huden. Produktet indeholder ikke BDDE (et stof, der kryds-binder traditionelle fillers), hvilket gør den helt fri for syntetiske stoffer.

Vi anbefaler en Profhilo behandling til kunder med moden hud der er påvirket af tørhed og med løs og kreppet hud, typisk fra 30 år og op.

Behandling

Behandlingen udføres normalt i to faser med 3-4 ugers mellemrum. Ved behandling af ansigt injiceres i 10 punkter og fordeler sig derefter selv jævnt ud i vævet.

Behandlingen er progressiv, og resultatet kommer trinvis. Ud over ansigtet kan du også behandle områder som hals, decolletage og arme, der normalt er vanskelige områder at behandle med traditionelle fillers.
Mange mennesker føler, at de umiddelbart kan se resultatet efter den første behandling, som vil tilføje fugt til huden. Det vil give dig øget glød og volumen, men det endelige resultat ses dog først omkring en måned efter endt behandling.

Behandlingen holder i op til ca. 6 måneder og derefter anbefales en opfølgning.

Områder til behandling af Profhilo

 • Underansigt (kæbelinje/hamsterposer)
 • Hals
 • Dekolletage
 • Hænder
 • Arme

SUNEKOS

Sunekos er en ny injektionsbehandling, der indeholder aminosyrer og hyaluronsyre, som er meget vigtig for hudens spændstighed.
Denne unikke formel stimulere de celler i huden der reproducerer kollagen og elastin, som er to vigtige elementer til fornyelse af hudceller. Behandlingen drager fordel af de unikke træk ved aminosyrer og deres synergier med hyaluronsyre for derved at gendanne hudkvalitet og balance.

Takket være denne proces modvirker Sunekos alderstegn på en naturlig måde, og med hensyn til din naturlige ansigtsform. Dette medvirker til at huden ser mere glat og sund ud.

Sunekos er meget alsidigt og kan bruges på alle hudtyper og på forskellige områder af kroppen, såsom ansigt nakke, decolletage og hænder. Sunekos er især effektiv i ellers vanskelige områder, såsom pande og området omkring øjnene, for at fjerne poser og mørke rander.

Sunekos® - Product Presentation

Citriate Treatment System

Sunekos 1200 anvendes ved særligt dybe rynker og alderstegn, som vil tilføre volumen og løft, og Sunekos 200 anvendes som kur ved lette alderstegn og små rynker.

Sunekos kan med fordel anvendes på følgende områder:

 • Ansigt
 • Øjenomgivelser (poser og mørke rander)
 • Hals
 • Decolletage
 • Hænder

Kontrol efter behandling

Afhængig af kundens hudkvalitet holder behandlingen i gennemsnit 6 måneder. Behandlingen har i reglen ingen helingstid og man kan straks vende tilbage til sine normale aktiviteter. Blå mærker eller mindre hævelser kan forekomme.
Et behandlingsforløb bør gentages 3-4 gange over en periode på mellem 1-2 måneder.  Hver behandling tager i gennemsnit ca. 15 minutter.

Før Prophilo, Restylane Skinbooster eller Sunekos-behandlingen

Før du kan få foretaget en filler-behandling på klinik nativus, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation hos vores sygeplejerske. Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med filler, og du får samtidig en behandlingsplan og information om eventuelle bivirkninger. Du har mulighed for at stille spørgsmål, idet det er vigtigt, at du føler dig tryg under behandlingen.

Iflg. Sundhedsstyrelsen skal du som kunde have en betænkningstid på to dage, efter at den mundlige information om den kosmetiske behandling er givet, til før samtykke bliver indhentet. Ved filler-behandlingen er der en betænkningstid på 2 dage fra 1. konsultation til eventuel behandling. Hvis behandlingen gentages, er der ikke krav om betænkningstid.

Kontrol efter behandlingen

På klinik nativus vil du altid få tilbudt en kontrol efter din behandling.

Helingstiden er meget kort, og resultatet kan holde op til et år, afhængigt af hvilket del af ansigtet eller kroppen der er behandles. En del kunder oplever en midlertidig hævelse, ømhed eller blåt mærke omkring injektionsstedet. Disse symptomer går normalt over i løbet af nogle dage.

Vi anbefaler, at du følger de råd, du får af lægen eller sygeplejersken. Det kan handle om, at du for eksempel skal undgå solen, sauna eller ekstrem kulde i en periode, samt at undgå makeup i 12 timer efter din injektionsbehandling.

Klinik nativus er certificeret til at udføre kosmetiske behandlinger, og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.
På nativus klinikken er næsten alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Det er kun til undersøgelse af gevækster der betales gebyr og dette fratrækkes ved behandling. 

Book tid online eller ring på 3535 3505.