NEOSTRATA Flagship Store

På nativus har vi længe været glade for NEOSTRATAs avancerede produkter af høj kvalitet, og som brand ambassadører er vi stolte af vores nye NEOSTARATA Flagship Store, der på bedste vis repræsenterer deres produkter. 

Respekten er heldigvis gensidig, og nedenstående indlæg er skrevet af: Katarina Mesan, vicedirektør HBS Nordic AB, nordisk distributør for NEOSTRATA.  

”NEOSTRATA har haft en stærk global eksistens i mange år og er et af de største professionelle klinikmærker i både Sverige og Norge.

Mærkets synlighed i Danmark udvides konstant og tiltrækker løbende nye partnere. Nu kan vi stolt præsentere et tæt samarbejde med en af ​​Københavns bedste æstetiske klinikker, Klinik nativus, der åbner i helt nye lokaler på smukke Frederiksberg til oktober.

Under ledelse af Ulla Kampp, som er dermatologisk-kosmetisk sygeplejerske, med mange års erfaring, tilbyder klinik nativus injektions-, peeling- og laserbehandlinger baseret på en filosofi, der er i overensstemmelse med Neostratas ambition – At hjælpe mennesker med at opnå de bedst mulige resultater med den højeste kvalitet, sikkerhed og fantastisk service.

Vi er så stolte over at arbejde med så mange talentfulde læger, sygeplejersker og hudlæger, der skaber resultater for deres klienter hver dag. Klinik nativus er en rigtig god ambassadør for Neostrata. Sammen kan vi hjælpe kunder med mange forskellige hudproblemer og forbedre effekten af forskellige typer for æstetiske behandlinger.”

DEL GERNE DETTE BLOGINDLÆG

Solbeskyttelse

De seneste uger har solen skinnet næsten hver dag, og der er slået ny solskinsrekord – mest solrige marts nogensinde.  Når vi endelig nyder sollyset,

Læs indlæg »