Skinpen | Microneedling

SKINPEN

SkinPen er vores nyeste hudfornyende behandling på klinikken. Vi har valgt at kunne tilbyde denne behandling eftersom der er kortere downtime, hvilken betyder at de fleste kunder oplever hurtig heling efter behandlingen.

Til forskel fra IPL og laser kan mørkere hudtyper behandles med SkinPen, og desuden kan behandlingen udføres hele året, også de solrige måneder.

Endeligt kan behandlingen også bruges til at genoprette hudens unormale pigmentering, der ofte skyldes hudtilstand såsom Melasma, Vitiligo og Solar Lentigo.

SÅDAN VIRKER BEHANDLINGEN

SkinPen Precision er en mikronåle-enhed, som bruger kollageninduktionsterapi (biostimulerende) til at behandle akne ar og fine linjer og rynker.

SkinPen Precision skaber tusindvis af kontrollerede mikrokanaler i huden for at fremkalde kroppens naturlige sårhelingsproces.

Denne helingsproces virker på det sted der behandles, og den fornyer vævet, hvilket resulterer i nyt kollagen og elastin (biostimulerende) som giver huden et yngre, mere fast og strålende udseende.

Hvilke områder kan behandles

Behandlingen med SkinPen kan benyttes på næsten hele kroppen til:

SkinPen Precision er klinisk bevist som både sikker og effektiv. Det er den eneste FDA-godkendt enhed og procedure, der er CE-mærket, og som er understøttet af mere end 90 uafhængige valideringsundersøgelser.

Før og efter billeder af behandling

Klinik nativus er certificeret til at udføre kosmetiske behandlinger, og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.
På nativus klinikken er næsten alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Det er kun til undersøgelse af gevækster der betales gebyr og dette fratrækkes ved behandling. 

Book tid online eller ring på 3535 3505.