Rynkebehandling

Rynkebehandling med Botulinum toxin type A – Botox

Med tiden får vi uønskede rynker i ansigtet og mange vil gerne reducere rynkerne af kosmetiske årsager.

På klinik nativus tilbyder vi injektionsbehandling, som kan reducere rynker og linjer i ansigtet, samt give et løft med et naturligt udseende.

Vores behandlinger bliver foretaget med produkter i markedets højeste kvalitet, hvor det muskelafslappende præparat Botulinum toxin Type A – også kaldet Botox – indgår.

Hvilke områder kan behandles

  • Panderynker
  • Rynker over næse (bunny lines)
  • Brynløft
  • Tandkødssmil (gumme smile)
  • Hamsterposer (platysma)
  • Bekymringsrynker mellem brynene (glabella)
  • Rygerynker på overlæben
  • Smilerynker ved øjnene (kragetæer)
  • Nedadvendte mundvige

Før rynkebehandling

Før du kan få foretaget en rynkebehandling på klinik nativus, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation hos vores hudlæge.

Til forundersøgelsen bliver du informeret om rynkebehandlingen, og du får samtidig en behandlingsplan og information om eventuelle bivirkninger. Du har mulighed for at stille spørgsmål, idet det er vigtigt, at du føler dig tryg under behandlingen.

Iflg. Sundhedsstyrelsen skal du som kunde have en betænkningstid på to dage, efter at den mundtlige information om den kosmetiske behandling er givet, til før samtykke bliver indhentet. Ved rynkebehandlingen er der en betænkningstid på 2 dage fra 1. konsultation til eventuel behandling. Hvis behandlingen gentages, er der ikke krav om betænkningstid.

Kontrol efter Rynkebehandling

På klinik nativus vil du altid få tilbudt en kontrol efter din behandling. En eventuelt touch up (ekstra injektion eller korrigering) behandling kan være et tilbud.

Behandlingen holder fra 3-6 måneder, afhængig af hvilket del af ansigtet der er behandlet.

Mængden af produktet vi anvender til kosmetiske behandlinger er helt uskadelig og bivirkninger er yderst sjældne. Der kan forekomme let ømhed ved indstiksstedet eller en lille karsprængning. Nogle kunder kan opleve tunge øjenlåg eller væske omkring øjnene ved behandling af panden. I meget sjældne tilfælde kan der forekomme influenzalignende symptomer eller hovedpine. Disse symptomer vil ofte forsvinde efter et døgn. På verdensplan er der aldrig dokumenteret langsigtede komplikationer efter behandling med vores produkter.

Klinik nativus er certificeret til at udføre kosmetiske behandlinger, og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.
På nativus klinikken er næsten alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Det er kun til undersøgelse af gevækster der betales gebyr og dette fratrækkes ved behandling. 

Book tid online eller ring på 3535 3505.