Om nativus

Klinik nativus tilbyder æstetiske behandlinger som fx filler, og laser/IPL, men vi tilbyder også behandlinger til hudlidelser som acne, rosacea og PCOS/PCO samt fjernelse af gevækster i huden.

nativus er den latinske betegnelse for medfødt eller naturlig, og vores målsætning er netop det naturlige.

Målet med vores behandlinger er altså ikke at lave om på dit udseende, men at du opnår en bedre og friskere udgave af dig selv, hvor resultatet er diskret, og din naturlige skønhed bliver fremhævet.

Med udgangspunkt i dine ønsker og behov samt vores ekspertise og vejledning, er vi i stand til skabe et naturligt og mere vitalt look.

Huden signalerer utrolig meget om dig selv, og i den vestlige kultur har huden stor betydning for, hvordan vi ser på hinanden. I film bliver skurken ofte karikeret med ar eller hudproblemer, og børn reagerer tidligt på, hvordan huden ser ud. Derfor er det for de fleste centralt, at huden ser sund og frisk ud.

nativus har flere forskellige behandlinger, som arbejder forskelligt. En kombination af forskellige behandlinger vil ofte være rigtig god, så man udnytter behandlingernes potentialer.

Med din hud, dine ønsker og behov i fokus, er vi i stand til at finde frem til den rigtige kombination af behandlinger, da lidt af hvert ofte fungerer rigtig godt for de fleste klienter.

Certificeret til at udføre kosmetiske behandlinger

Klinik nativus er certificeret til at udføre kosmetiske behandlinger, og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På nativus klinikken er næsten alle forundersøgelser gratis og uforpligtende. Det er kun til undersøgelse af gevækster der betales gebyr og dette fratrækkes ved behandling. 

Vores team

Ulla Kampp

Ulla er dermatologisk-kosmetisk sygeplejerske og indehaver af Klinik nativus. Er ved Styrelsen for Patientsikkerhed registreret som klinikkens kosmetiske sygeplejerske.

Huden har gennem hele hendes arbejdsliv spillet en central rolle. Hun har mange års erfaring med klassisk dermatologi på nogle af Danmarks største hudklinikker. Hun er oplært på et privathospital i kosmetiske injektionsbehandlinger og IPL/laser behandlinger og har over de seneste mange år udviklet sit håndværk og sin faglighed i æstetiske kosmetiske behandlinger.

  • Uddannet som sygeplejerske i Århus
  • Videreuddannelse som kosmetisk/dermatologisk sygeplejerske ved SenZie Akademiet/Høgskolen i Norge.
  • Stats. Aut. Fodterapeut.
  • CIDESCO Hudterapeut.
  • Arbejdet som operationssygeplejerske på bl.a øjenkirugisk afd. på Glostrup Sygehus.

Pia Jalsøe

Pia er dermatologisk-kosmetisk sygeplejerske med mange års erfaring fra nogle af landets førende private hudklinikker. 

Pia er en af de dermatologiske sygeplejersker med størst erfaring.

Med udgangspunkt i sit solide kendskab til både den raske og syge hud, har Pia videreuddannet sig via et teoretisk og praktisk intens uddannelsesforløb. 
Pia er certificeret hos Styrelsen for patientsikkerhed til at udføre kemisk peels, ikke-permanente fillers, botox, permanent hårfjerning samt hudforyngende behandling og karfjernelse med IPL/laserbehandling.

  • Uddannet som sygeplejerske på Bispebjerg hospital, HS
  • Videreuddannelse som dermatologisk sygeplejerske på flere af landets største private hudklinikker.
  • Superviseret videreuddannelse som kosmetisk sygeplejerske ved Klinik nativus dermatolog Marianne Kollander, samt Aesthetic Academy Cph.
  • Arbejdet på plastikkirurgisk afd. på Rigshospitalet.

Jakob Nielsen

Jakob er speciallæge i dermatologi med en PhD og er ved Styrelsen for Patientsikkerhed registreret som klinikkens virksomhedsansvarlige læge. Han er uddannet læge på Københavns- og Aarhus Universitet og har efterfølgende arbejdet på Aarhus Universitetshospital, LEO Pharma, Pfizer samt som selvstændig dermatologisk konsulent.

Jakob vil du møde ved forundersøgelser til rynkebehandling/Botox.