Om nativus

nativus er den latinske betegnelse for medfødt eller naturlig, og vores målsætning er netop det naturlige.

Målet med vores behandlinger er altså ikke at lave om på dit udseende, men at du opnår en bedre og friskere udgave af dig selv, hvor resultatet er diskret, og din naturlige skønhed bliver fremhævet.

Med udgangspunkt i dine ønsker og behov samt vores ekspertise og vejledning, er vi i stand til skabe et naturligt og mere vitalt look.

Huden signalerer utrolig meget om dig selv, og i den vestlige kultur har huden stor betydning for, hvordan vi ser på hinanden. I film bliver skurken ofte karikeret med ar eller hudproblemer, og børn reagerer tidligt på, hvordan huden ser ud. Derfor er det for de fleste centralt, at huden ser sund og frisk ud.

nativus tilbyder æstetiske behandlinger som fx filler, Vistabel/botox og laser/IPL, men vi tilbyder også behandlinger til hudlidelser som acne, rosacea og PCOS/PCO.

nativus har flere forskellige behandlinger, som arbejder forskelligt. En kombination af forskellige behandlinger vil ofte være rigtig god, så man udnytter behandlingernes potentialer.

Med din hud, dine ønsker og behov i fokus, er vi i stand til at finde frem til den rigtige kombination af behandlinger, da lidt af hvert ofte fungerer rigtig godt for de fleste klienter.

Vores Team:

Ulla Kampp

Ulla er dermatologisk-kosmetisk sygeplejerske og indehaver af Klinik nativus.
og er ved Styrelsen for Patientsikkerhed registreret som klinikkens kosmetiske sygeplejerske.

Huden har gennem hele hendes arbejdsliv spillet en central rolle. Hun har mange års erfaring med klassisk dermatologi på nogle af Danmarks største hudklinikker. Hun er oplært på et privathospital i kosmetiske injektionsbehandlinger og IPL/laser behandlinger og har de seneste år udviklet sit håndværk og sin faglighed i æstetiske kosmetiske behandlinger.

  • Uddannet som sygeplejerske i Århus
  • Videreuddannelse som kosmetisk/dermatologisk sygeplejerske ved SenZie Akademiet/Høgskolen i Norge.
  • Stats. Aut. Fodterapeut.
  • CIDESCO Hudterapeut.

Maja Brusgaard

Maja er kosmetisk sygeplejerske godkendt til kemisk peeling hos Styrelsen for Patientsikkerhed, og hun er uddannet som sygeplejerske i Odense og har flere års erfaring i faget. 

Hun har flere års erfaring fra mode- og detailbranchen og arbejder med sociale medier hos klinik nativus.

Marianne Kollander

Marianne er speciallæge i dermatologi og er ved Styrelsen for Patientsikkerhed registreret som klinikkens virksomhedsansvarlige læge. Hun har arbejdet ved dermatologisk afdeling på Skånes universitetssjukhus, Lund, Sverige, og har efterfølgende drevet speciallægeklinik for hudsygdomme samt kosmetiske behandlinger i mange år.

Marianne vil du møde ved forundersøgelser til botox og sklerosering

Klinik nativus er certificeret til at udføre kosmetiske behandlinger, og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.
På nativus klinikken er alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Vi vejleder også gratis i vores dermatologisk udviklet hudpleje produkt NeoStrata.
Book tid online eller ring på 3535 3505

Kontakt os

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search