Om nativus

nativus er den latinske betegnelse for medfødt eller naturlig, og vores målsætning er netop det naturlige.

Målet med vores behandlinger er altså ikke at lave om på dit udseende, men at du opnår en bedre og friskere udgave af dig selv, hvor resultatet er diskret, og din naturlige skønhed bliver fremhævet.

Med udgangspunkt i dine ønsker og behov samt vores ekspertise og vejledning, er vi i stand til skabe et naturligt og mere vitalt look.

Huden signalerer utrolig meget om dig selv, og i den vestlige kultur har huden stor betydning for, hvordan vi ser på hinanden. I film bliver skurken ofte karikeret med ar eller hudproblemer, og børn reagerer tidligt på, hvordan huden ser ud. Derfor er det for de fleste centralt, at huden ser sund og frisk ud.

nativus tilbyder æstetiske behandlinger som fx fillers, og laser/IPL, men vi tilbyder også behandlinger til hudlidelser som acne, rosacea og PCOS/PCO.

nativus har flere forskellige behandlinger, som arbejder forskelligt. En kombination af forskellige behandlinger vil ofte være rigtig god, så man udnytter behandlingernes potentialer.

Med din hud, dine ønsker og behov i fokus, er vi i stand til at finde frem til den rigtige kombination af behandlinger, da lidt af hvert ofte fungerer rigtig godt for de fleste klienter.

Vores team

Ulla Kampp

Ulla er dermatologisk-kosmetisk sygeplejerske og indehaver af Klinik nativus. Er ved Styrelsen for Patientsikkerhed registreret som klinikkens kosmetiske sygeplejerske.

Huden har gennem hele hendes arbejdsliv spillet en central rolle. Hun har mange års erfaring med klassisk dermatologi på nogle af Danmarks største hudklinikker. Hun er oplært på et privathospital i kosmetiske injektionsbehandlinger og IPL/laser behandlinger og har de seneste år udviklet sit håndværk og sin faglighed i æstetiske kosmetiske behandlinger.

  • Uddannet som sygeplejerske i Århus
  • Videreuddannelse som kosmetisk/dermatologisk sygeplejerske ved SenZie Akademiet/Høgskolen i Norge.
  • Stats. Aut. Fodterapeut.
  • CIDESCO Hudterapeut.

Pia Jalsøe

På klinik nativus er vi stolte af at byde vores nye dermatologiske-kosmetiske sygeplejerske Pia velkommen.

Med mange års erfaring fra nogle af landets førende private hudklinikker, er Pia en af de dermatologiske sygeplejersker med størst erfaring.

Med udgangspunkt i sit solide kendskab til både den raske og syge hud, har Pia videreuddannet sig via et teoretisk og praktisk intens uddannelsesforløb.
Pia er certificeret hos Styrelsen for patientsikkerhed til at udføre kemisk peels og permanent hårfjerning med IPL/laserbehandling
  • Uddannet som sygeplejerske på Bispebjerg hospital, HS
  • Videreuddannelse som dermatologisk/kosmetisk sygeplejerske
  • Arbejdet på flere af landets største private Hudklinikker.
  • Arbejdet på plastikkirurgisk afd. på Rigshospitalet

Marianne Kollander

Marianne er speciallæge i dermatologi og er ved Styrelsen for Patientsikkerhed registreret som klinikkens virksomhedsansvarlige læge. Hun har arbejdet ved dermatologisk afdeling på Skånes universitetssjukhus, Lund, Sverige, og har efterfølgende drevet speciallægeklinik for hudsygdomme samt kosmetiske behandlinger i mange år.

Marianne vil du møde ved forundersøgelser til rynkebehandlinger og sklerosering