Karbehandling I ansigt

Rødme og karsprænginger i ansigt

Med Selected Waveband Technology (SWT eller Ellipse-laser) fjernes rødme og karsprængninger i ansigtet.
Sol, vind og hudlidelser som f.eks. Rosacea kan forårsage karsprængninger og rødmen af huden. Uanset årsag kan behandling med laser eller Selected Waveband Technology (SWT) mindske eller fjerne forandringerne.

Ansigt, hals, decolleté, skuldre, øvre ryg og arme kan behandles.

Lyset fra laseren trænger ind i huden, hvor det absorberes af det røde blod og omdannes til varme, der ødelægger blodkarret. Den endelige effekt kan ses efter ca. 4 uger. Fjernelse af rødme og røde blodkar i huden kræver ofte flere behandlinger.

Før IPL karreduktion i ansigt

Før du kan få foretaget en karreduktion i ansigtet på klinik nativus, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation hos vores sygeplejerske. Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med IPL, og du får samtidig en behandlingsplan og information om eventuelle bivirkninger. Du har mulighed for at stille spørgsmål, idet det er vigtigt, at du føler dig tryg under behandlingen.

Iflg. Sundhedsstyrelsen kan du som kunde blive behandlet samme dag, efter at den mundtlige information om den kosmetiske behandling er givet, og samtykke er afgivet.

Klinik nativus er certificeret til at udføre kosmetiske behandlinger, og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.
På nativus klinikken er næsten alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Det er kun til undersøgelse af gevækster der betales gebyr og dette fratrækkes ved behandling. 

Book tid online eller ring på 3535 3505.