Hudforyngelse

Ujævn hudtone/farve kan være til stor gene for både mænd og kvinder

Studier viser at pigmentfejl får huden til at se 10-15 år ældre ud også selvom der ikke er synlige rynker og linjer.
Der kan være mange årsager til udvikling af ujævn hudtone (pigmentfejl) i ansigtet og på kroppen, såsom solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, akne, p-piller eller menopause.

Der er mange der udvikler pigmentpletter i ansigtet i forbindelse med graviditet, hormonelle forandring, p-piller, menopause. I disse tilfælde fremstår den ujævne hudtone mere symmetrisk og betegnes Melasma.

Mange oplever også forandringer med alderen hvor de såkaldte ”gammelmandspletter” viser sig på hænderne eller på bryst og i ansigtet.
Vi behandler disse forandringer med IPL-EllipseNordlys.

Hudforyngelse/photorevuvenation med IPL/ELLIPSE

Med Selected Waveband Technology (SWT eller “Ellipse-laser”) kan vi udføre hudforyngelse.
På grund af solens stråler, og fordi collagen produktionen i huden nedsættes, ældes huden naturligt med tiden.

Hudforyngelse og behandling af solskadet hud, med den klinisk dokumenterede, sikre og effektive Ellipse-metode, hjælper dig med at bevare det unge, friske look længere. Dels ved at fjerne brune pletter og rødmen, og dels ved at forbedre
hudens struktur. Behandlingen reducerer også hudens uensartede pigmentering.

HVORDAN VIRKER ELLIPSE BEHANDLINGEN

Lyset ledes fra blitzlampen til behandlingsområdet. Det unikke Ellipse system filtrerer det unødvendige lys fra. Derved rammer kun det lys din hud, som skal bruges til behandling.

Før IPL hudforyngelse-behandling

Før du kan få foretaget en IPL hudforyngelse på klinik nativus, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation hos vores sygeplejerske.

Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med IPL, og du får samtidig en behandlingsplan og information om eventuelle bivirkninger. Du har mulighed for at stille spørgsmål, idet det er vigtigt, at du føler dig tryg under behandlingen.

Iflg. Sundhedsstyrelsen kan du som kunde blive behandlet samme dag, efter at den mundtlige information om den kosmetiske behandling er givet, og samtykke er afgivet.

Klinik nativus er certificeret til at udføre kosmetiske behandlinger, og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.
På nativus klinikken er næsten alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Det er kun til undersøgelse af gevækster der betales gebyr og dette fratrækkes ved behandling. 

Book tid online eller ring på 3535 3505.