Karbehandling på ben

KARBEHANDLING PÅ BEN

På klinik nativus tilbyder vi behandling af kar på ben med mikrosklerosering eller YAG-laser. Det kan også være en kombinationsbehandling med saltvand ved injektion og YAG-laser terapi

Ved mikrosklerosering fjernes små karsprængninger på benene ved injektion af en  saltvandsopløsning med lokalbedøvelse eller lægemidlet aethoxysclerol.

Til større kar benytter vi ofte vores YAG laser.

Der ses en øjeblikkelig effekt, men det endelige resultat kan først endeligt vurderes uger til måneder efter behandlingen.

Sædvanligvis er 2-3 behandlinger med mindst 4 ugers interval tilstrækkeligt, men har man mange og store karsprængninger kan flere behandlinger være nødvendig. Behandlingen virker hos de fleste, og de behandlede karsprængninger kommer sjældent igen. Har man åreknuder, bør de dog behandles først.

Før behandling med Mikrosklerosering

Før du kan få foretaget en mikroskleroserings-behandling på klinik nativus, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation hos vores hudlæge.

Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med mikrosklerosering, og du får samtidig en behandlingsplan og information om eventuelle bivirkninger. Du har mulighed for at stille spørgsmål, idet det er vigtigt, at du føler dig tryg under behandlingen.

Iflg. Sundhedsstyrelsen skal du som kunde have en betænkningstid på to dage, efter at den mundlige information om den kosmetiske behandling er givet, til samtykke bliver indhentet. Ved mikroskleroserings-behandlingen er der en betænkningstid på 2 dage fra 1. konsultation til eventuel behandling. Hvis behandlingen gentages, er der ikke krav om betænkningstid.

Hvad er YAG laser

Hvordan virker behandlingen?
Ved laserbehandling af kar på benene afsættes en puls af laserenergi i karret. Derved varmes blodet i karret op og karvæggen ødelægges. I tiden efter behandlingen nedbrydes og fjernes karret naturligt af kroppens immunsystem. Huden omkring karret påvirkes ikke af behandlingen.

Hvad kan behandles?
Kar op til 3 mm tykkelse kan behandles. Også kar andre steder end på benene kan behandles, f.eks. i ansigtet.

Forventet resultat
Mindre kar kan forsvinde umiddelbart efter behandling, lidt større kan være 4-8 uger om at forsvinde helt og i nogle tilfælde kræves der flere behandlinger.

Det er almindeligt at opleve lidt rødme og hævelse i de første par dage efter behandling. Det forekommer sjældent, at et kar går i stykker under behandling, men der kommer et blåt mærke, når det sker.

Hvor mange behandlinger er nødvendigt?
Det afhænger af antallet og størrelsen af kar. En enkelt behandling er nok til de fleste kar, men især større kar kan have behov for to behandlinger.

Før behandling med YAG-laser

Før du kan få foretaget behandling med YAG-laser på klinik nativus, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation hos vores sygeplejerske. Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med YAG-laser, og du får samtidig en behandlingsplan og information om eventuelle bivirkninger.

Du har mulighed for at stille spørgsmål, idet det er vigtigt, at du føler dig tryg under behandlingen.

Iflg. Sundhedsstyrelsen kan du som kunde blive behandlet samme dag, efter at den mundtlige information om den kosmetiske behandling er givet, og samtykke er afgivet.

Klinik nativus er certificeret til at udføre kosmetiske behandlinger, og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.
På nativus klinikken er næsten alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Det er kun til undersøgelse af gevækster der betales gebyr og dette fratrækkes ved behandling. 

Book tid online eller ring på 3535 3505.