Lip wrinkle repair

På klinik nativus bliver vi ofte spurgt om hvordan man kan give læberne fugt uden at forstørre læberne.

Med alderen mister vores læber volumen fordi vævet mister kollagen. Med alm. filler giver man læberne volumen ved hjælp af hyaluronsyre.

Mange tror at filler kun kan give “Big-lips”, men det er ikke korrekt.

Der findes fugt-filler som bare giver vævet et fugt-boost. Så man opnår et fint og naturligt resultat.
Man kan også stimulere kollagenproduktionen i læberne med laser. Nemlig Fraxel. Her penetrerer mikroskopiske lyskanaler vævet, og laver en kontrolleret skade, og hermed aktiveres kollagenproduktionen.

-Men hvordan holder man det gode resultat ved lige, og hvad kan man selv gøre i hverdagen……??
Vi har længe savner et fugtstimulerende produkt til læberne, og det er nu kommet….

Lip Wrinkle Repair – en serum, som hjælper til med at øge smidigheden og spændstigheden på og omkring læberne.

Ved hjælp af NEOSTRATAs volumengivende teknologier NeoGlukosamin og NeoCitrate og desuden peptider modvirker Lip Wrinkle Repair forekomsten af fine linjer i læbeområdet. Denne serum stimulerer cellefornyelsen, øger hudens spændstighed og fremmer nydannelsen af kollagen.

Produktet anbefales til alle, som ønsker at pleje læberne og modvirke alderstegn omkring læberne med aktive ingredienser. Produktet er desuden et perfekt supplement til injektionsbehandling til læberne, idet det optimerer og forlænger følelsen af fasthed og spændstighed.

Brug: Påfør på og omkring læberne ved hjælp af den fleksible applikator. Der kan komme en let prikkende fornemmelse, hvilket er normalt, og som aftager kort tid efter. Produktet kan anvendes dagligt, morgen og aften. Er duft- og parfumefri.

DEL GERNE DETTE BLOGINDLÆG

Indvendig SPF

Hvorfor får du soleksem? Årsagen til reaktionen i huden er ukendt, men ultraviolet lys (UV), både UVA (langt hyppigst) og UVB stråler kan lave nogle

Læs indlæg »

Gevækster

Klinik nativus tilbyder nu behandling af gevækster, og på hjemmesiden, som vi for nylig har opdateret, kan du se billeder og læse om gevækster. På

Læs indlæg »

Solbeskyttelse

De seneste uger har solen skinnet næsten hver dag, og der er slået ny solskinsrekord – mest solrige marts nogensinde.  Når vi endelig nyder sollyset,

Læs indlæg »