Sommerbehandlinger med kemisk peeling

Sensommeren er over os, og det er især nu vi skal passe ekstra godt på vores hud.

Peeling er et vigtigt grundelement i al hudpleje, når det drejer sig om at forbedre hudens cellefornyelse, kvalitet og udseende. Peeling med AHA eller retinol styrker huden og gør den mere modstandsdygtig, men kan samtidig medføre, at huden bliver lidt mere følsom over for solen umiddelbart efter brug.

Mange spørger derfor, om kemisk peeling kan anbefales om sommeren. Svaret er ja!

I mange lande, hvor solen er stærkere end hos os, anvendes AHAretinol og kemisk peeling hele året. I Norden er sommeren en særlig tid med mange begivenheder, f.eks. eksamen, konfirmation, bryllup og andre festlige arrangementer, og mange har i den forbindelse et ønske om at få behandlinger, som kan forbedre hudens tekstur og glød. Andre er opmærksomme på behovet for at fortsætte det regelmæssige peelingprogram hele året, så de kan bevare det gode resultat som er opnået.

Nogle oplever acne og urenheder, fordi de sveder mere og bruger solbeskyttelsesprodukter. Her kan kemisk peeling hjælpe til med at dybderense tilstoppede porer og forbedre hudens almene tilstand.

Peeling med NEOSTRATA er samtidig en effektiv måde at reducere ujævn pigmentering på og forebygge forekomsten af pigmentpletter, eftersom behandlingen minimerer aktiviteten i melanocytterne. Derfor er peeling en særdeles velegnet behandlingsform om sommeren.

Undgå soleksponering lige efter behandling

Huden er altid lidt mere følsom for solen, når den er blevet behandlet med peeling. Derfor skal man venter et par dage med at udsætte huden for direkte soleksponering, vi plejer at anbefale; 

1) bruge SPF 50 og 2) undgå direkte soleksponering efter behandlingen. Samt beskytte beskytte ansigtet ekstra godt med en kasket eller hat.

  • Efter AHA-peeling (med glykolsyre/mandelsyre/citronsyre) anbefales det, at man undgår direkte soleksponering i 2-3 dage.
  • Efter retinolpeeling kan huden blive lidt mere følsom, og det anbefales derfor at undgå direkte soleksponering i ca. en uge.

Kontakt klinikken hvis du har spørgsmål til behandlingerne med kemisk peeling. Vi står klar til at hjælpe din med behandlingsforslag og vejledning i hudpleje produkterne fra Neostrata.


God sensommer 

DEL GERNE DETTE BLOGINDLÆG

Gevækster

Klinik nativus tilbyder nu behandling af gevækster, og på hjemmesiden, som vi for nylig har opdateret, kan du se billeder og læse om gevækster. På

Læs indlæg »

Solbeskyttelse

De seneste uger har solen skinnet næsten hver dag, og der er slået ny solskinsrekord – mest solrige marts nogensinde.  Når vi endelig nyder sollyset,

Læs indlæg »