Indvendig SPF

Hvorfor får du soleksem?

Årsagen til reaktionen i huden er ukendt, men ultraviolet lys (UV), både UVA (langt hyppigst) og UVB stråler kan lave nogle reaktioner i huden, der medfører dannelse af kemiske forbindelser, som kroppen opfatter som fremmede. Dermed starter en reaktion i immunforsvaret, der udvikler sig til et lokalt udslæt. Huden bliver rød, varm, kløende og let hævet

Hvor hyppig er soleksem?

Soleksem er hyppigt forekommende. Det forekommer lidt hyppigere hos kvinder end mænd. Oftest optræder det hos unge eller yngre voksne, men det kan også komme senere i livet.

Noget medicin kan medføre, at huden bliver mere lysfølsom, og derved bidrage til at udløse udslæt efter ophold i solen.

Soleksem er et stærkt kløende udslæt med små knopper eller blærer, der viser sig på huden 1-3 dage efter, du har været udsat for sollys. Selv et kort ophold i solen kan udløse eksemet, som er en allergisk reaktion – ikke en forbrænding. Ofte er det solens UVA-stråler, du ikke kan tåle.

Som dermatologisk sygeplejerske står man ofte i den situation at skulle vejlede en patient når skaden er sket. Altså når huden har fået et kløende udslet.

Nu er der kommet et produkt på markedet som kan forebygge problemet, et supplement til den udvendige SPF, nemlig Heliocare 360 Oral Capsules.

Det er et kosttilskud, som indeholder Fernblock, som beskytter mod skadelig UV påvirkning. De er nu kommet i en ny forbedret udgave med mere af den aktive ingrediens Fernblock samt D-vitamin.

Udover soleksem, kan kosttilskuddet med fordel bruget af andre der er lysfølsomme af forskellige årsager.

Hvordan anvendes Heliocare 360 Oral Capsules??

Man tager bare en kapsel 20 min. Før soleksponering, og kun de dage hvor det er aktuelt.

-Så hvis du er en der døjer med soleksem, vil Heliocare Oral Capsules gøre din hud mindre kløende og din sommer bedre…..

Kontakt os gerne for mere information og vejledning omkring solbeskyttelse.

Bh Klinik nativus

DEL GERNE DETTE BLOGINDLÆG

Solbeskyttelse

De seneste uger har solen skinnet næsten hver dag, og der er slået ny solskinsrekord – mest solrige marts nogensinde.  Når vi endelig nyder sollyset,

Læs indlæg »