Dermatologisk udviklet hudpleje

anbefales og hyldes af eksperter i hele verden

Til dig med særlige hudproblemer
Til særlige hudproblemer, f.eks. acne, rosacea, rynker og hyperpigmentering, anbefales NeoStratas specialprodukter som et supplement til det daglige, grundlæggende hudplejeprogram. NeoStrata tilbyder også en række produkter til det følsomme område omkring øjnene og til huden på kroppen.

Et supplement til æstetiske behandlinger
NeoStratas produkter anbefales som for- og efterbehandling ved forskellige typer æstetiske behandlinger, eksempelvis laser, IPL, botulinumtoxin, fillers, microdermabrasion og plastikkirurgi.

Hvad kan NeoStrata gøre for dig og din hud?

  • Forebygge og minimere fine linjer og rynker.
  • Hjælpe mod acne, fedtet hud og uren hud.
  • Hjælpe mod rosacea.
  • Minimere pigmentforandringer.
  • Hjælpe mod tør hud.
  • Hjælpe mod seborrheisk eksem.
  • Minimere mørke ringe omkring øjnene.

NeoStrata er avanceret hudpleje, udviklet af de to læger, som oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) – en af hudplejebranchens absolut største innovationer. De to læger er enestående på hvert deres område og har løbende gjort fremskridt, skabt videnskabelige innovationer og gennemført kliniske studier, som er offentliggjort i alle de store medicinske og dermatologiske fagtidsskrifter.

NeoStratas hudplejesystem er udviklet specielt til at opfylde behovene hos personer, som gerne vil udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem. NeoStratas unikke, patenterede teknologier hjælper din hud med at forny sig. De hudplejeprodukter og behandlinger, du tilbydes i en æstetisk klinik, forebygger og minimerer mange almindelige hudproblemer og giver din hud fornyet liv og glans.


Al hud har brug for pleje

Ved daglig brug af de virksomme hudplejeprodukter fra NeoStrata stimuleres hudens cellefornyelse, den beskyttende hudbarriere styrkes, og desuden minimeres og forebygges irritation, tørhed og alderstegn. NeoStratas unikke, patenterede teknologier hjælper din hud med at forny sig selv. NeoStrata tilbyder forskellige, grundlæggende hudplejeprogrammer, som tager hensyn til den konkrete hudtype.

Produktguide

Opdag dermatologisk udviklet hudpleje, som anbefales og roses af eksperter overalt i verden.

På nativus klinikken er alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Vi vejleder også gratis i vores dermatologisk udviklede hudplejeprodukt NeoStrata.
Book tid online eller ring på 3535 3505

Kontakt os

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search