VISTABEL / BOTOX Rynkebehandling

Med tiden får vi uønskede rynker i ansigtet, og mange vil gerne reducere rynkerne af kosmetiske årsager.

På klinik nativus tilbyder vi injektionsbehandling med botox, som kan reducere rynker og linjer i ansigtet, samt give et løft med et naturligt udseende.

Vores behandlinger bliver foretaget med Vistabel/Botox, som er produceret af det amerikanske firma Allergan.

Hvad er Botox
Botox er et lægemiddel (botulinum toxin A), som blokerer for sammentrækningen af musklerne, hvilket gør, at musklerne kan slappe af.

HVILKE OMRÅDER KAN BEHANDLES:
  • Panderynker
  • Rynker over næse (bunny lines)
  • Brynløft
  • Tandkødssmil (gumme smile)
  • Hamsterposer (platysma)
  • Bekymringsrynker mellem brynene (glabella)
  • Rygerynker på overlæben
  • Smilerynker ved øjnene (kragetæer)
  • Nedadvendte mundvige


På klinik nativus behandler vi også armsved med botox.

  • Virkningen af behandlingen indsætter indenfor 1-7 dage og varer typisk 4-7 måneder. Effekten varierer lidt, men behandlingen virker med markant nedsættelse af svedtendensen hos mindst 95%.
FØR BOTOX BEHANDLING

Før du kan få foretaget en botox-behandling på klinik nativus, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation hos vores hudlæge.

Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med botox, og du får samtidig en behandlingsplan og information om eventuelle bivirkninger. Du har mulighed for at stille spørgsmål, idet det er vigtigt, at du føler dig tryg under behandlingen.

Iflg. Sundhedsstyrelsen skal du som kunde have en betænkningstid på to dage, efter at den mundtlige information om den kosmetiske behandling er givet, til før samtykke bliver indhentet. Ved botox-behandlingen er der en betænkningstid på 2 dage fra 1. konsultation til eventuel behandling. Hvis behandlingen gentages, er der ikke krav om betænkningstid.

KONTROL EFTER VISTABEL/BOTOX BEHANDLING

På klinik nativus vil du altid få tilbudt en kontrol efter din behandling. En eventuelt touch up (ekstra injektion eller korrigering) behandling kan være et tilbud.

Behandlingen holder fra 3-6 måneder, afhængig af hvilket del af ansigtet der er behandlet.

Mængden af botox vi anvender til kosmetiske behandlinger er helt uskadelig og bivirkninger er yderst sjældne. Der kan forekomme let ømhed ved indstiksstedet eller en lille karsprængning. Nogle kunder kan opleve tunge øjenlåg eller væske omkring øjnene ved behandling af panden. I meget sjældne tilfælde kan der forekomme influenzalignende symptomer eller hovedpine. Disse symptomer vil ofte forsvinde efter et døgn. På verdensplan er der aldrig dokumenteret langsigtede komplikationer efter behandling med botox.

På nativus klinikken er alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Vi vejleder også gratis i vores dermatologisk udviklede hudplejeprodukt NeoStrata.
Book tid online eller ring på 3535 3505

Kontakt os

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search