Brand Ambassador for NEOSTRATA

Vi er en stolt Brand Ambassador for NEOSTRATA

I 2021 blev Klinik nativus udvalgt som NEOSTRATA Flagship Store. Det betyder blandt andet, at vi tilbyder hele produksortimentet, udfører NEOSTRATA peelingbehandlinger, arbejder aktivt med at kommunikere med alle vores kunder og løbende videreuddanner os i konceptet.

Det er med stor glæde, at vi kan tilbyde dig den allerbedste service for de produkter, vi arbejder med.

Som kunde kan NEOSTRATA produkterne købes via webshop, eller i vores klinik på Frederiksberg. Når du som kunde foretager dine køb i vores klinik sparer du op via et klippekort til en gratis kemisk peeling behandling foretaget på klinikken, efter du har købt 8 produkter.

Hvis du køber via NEOSTRATAs webshop gennem vores hjemmeside sparer du også op på samme vilkår. Du skal blot fremvise din kvittering når du besøger os på klinikken.

NEOSTRATA vores hudplejeprodukt

Med nativus brede og kvalitetsbevidste kundekreds, har det været afgørende for os at finde en stærk og seriøs aktør, hvis hudplejeprodukter er godt understøttet af forskning, studier og dokumentation. Efter to år med fantastiske resultater og tilfredse kunder, er vi ikke i tvivl om vores valg af hudplejeprodukt – NEOSTRATA!

Med NEOSTRATAs daglige hudpleje derhjemme og klinikbehandlinger på nativus, opnår du det optimale resultat og drømmen om en sund og flot hud!

Selvom NEOSTRATA er et produkt i højeste kvalitet og en af de allerbedste på markedet, er prisen stadig rimelig.

En sund hud har stor betydning for de fleste, og vi mødes derfor ofte med skeptisk, når vi introducerer et nyt hudplejeprodukt. Hvis du på vores opfordring vælger at skifte til NEOSTRATA, er det vigtigt, at du giver produktet tid til at virke. Tålmodighed er en dyd, og det kan tage 1-3 måneder inden den endelige effekt ses. 

Som ”NEOSTRATA  Brand ambassadører” og dermatologiske kosmetiske sygeplejersker har vi de bedste forudsætninger for at vejlede dig i NEOSTRATAs store repertoire af hudplejeprodukter, så du er tryg i skiftet til et nyt produkt.

NEOSTRATA anbefales som: 

  • gode antiage-produkter og hudplejeprodukter til hele kroppen fra top til tå
  • for- og efterbehandling ved forskellige typer æstetiske behandlinger, der dagligt udføres på klinik nativus, eksempelvis laser/IPL-behandlinger, rynkebehandling med Vistabel og fillers.
  • til kunder som ønsker hjælp til hudproblemer såsom hyperpigmentering, akne, Rosacea. Perioral dematitis, eksem osv.

Da du som nævnt får det bedste resultat når dine æstetiske behandlinger suppleres med daglig hudpleje, er vi på klinik nativus altid disponible med en kyndig og individuel vejledning i valg og brug af NEOSTRATAs hudplejeprodukter. 

Vi ses på klinik nativus

De bedste hilsner – Pia og Ulla

Ulla

PIA

NeoStrata er avanceret hudpleje, udviklet af de to læger, som oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) – en af hudplejebranchens absolut største innovationer. De to læger er enestående på hvert deres område og har løbende gjort fremskridt, skabt videnskabelige innovationer og gennemført kliniske studier, som er offentliggjort i alle de store medicinske og dermatologiske fagtidsskrifter.

NeoStratas hudplejesystem er udviklet specielt til at opfylde behovene hos personer, som gerne vil udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem. NeoStratas unikke, patenterede teknologier hjælper din hud med at forny sig. De hudplejeprodukter og behandlinger, du tilbydes i en æstetisk klinik, forebygger og minimerer mange almindelige hudproblemer og giver din hud fornyet liv og glans.

Al hud har brug for pleje
Ved daglig brug af de virksomme hudplejeprodukter fra NeoStrata stimuleres hudens cellefornyelse, den beskyttende hudbarriere styrkes, og desuden minimeres og forebygges irritation, tørhed og alderstegn. NeoStratas unikke, patenterede teknologier hjælper din hud med at forny sig selv. NeoStrata tilbyder forskellige, grundlæggende hudplejeprogrammer, som tager hensyn til den konkrete hudtype.

Til dig med særlige hudproblemer

Til særlige hudproblemer, f.eks. acne, rosacea, rynker og hyperpigmentering, anbefales NeoStratas specialprodukter som et supplement til det daglige, grundlæggende hudplejeprogram. NeoStrata tilbyder også en række produkter til det følsomme område omkring øjnene og til huden på kroppen.

Et supplement til æstetiske behandlinger
NeoStratas produkter anbefales som for- og efterbehandling ved forskellige typer æstetiske behandlinger, eksempelvis laser, IPL, botulinumtoxin, fillers, microdermabrasion og plastikkirurgi.

Hvad kan NeoStrata gøre for dig og din hud?

  • Forebygge og minimere fine linjer og rynker.
  • Hjælpe mod acne, fedtet hud og uren hud.
  • Hjælpe mod rosacea.
  • Minimere pigmentforandringer.
  • Hjælpe mod tør hud.
  • Hjælpe mod seborrheisk eksem.
  • Minimere mørke ringe omkring øjnene.

Produktguide

Opdag dermatologisk udviklet hudpleje, som anbefales og roses af eksperter overalt i verden.

På nativus klinikken er alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Vi vejleder også gratis i vores dermatologisk udviklede hudplejeprodukt NeoStrata.
Book tid online eller ring på 3535 3505