Fodpleje & kropsprodukter

Som noget nyt tilbyder vi pr. 1.12.2019 fodbehandling af vores Stats.aut. fodteraput.

En fodbehandling på klinik nativus.

Fodterapeuten klipper og former dine negle korrekt. Hård hud og ligtorne fjernes og samtidig vil du blive vejledt i den optimale pleje af dine fødder. 

Fodbehandlingen starter med et lunt og dejligt fodbad efterfulgt af NeoStratas Problem Dry Skin Cream samt Nail Conditioning Solution.

Vores Stats.aut. fodteraput kan hjælpe dig med at forebygge eventuelt fodlidelser.

Vi anbefaler NeoStratas produkter. Læs mere om Neostrata her

Foto viser resultat efter 3 ugers brug af Problem Dry Cream.

PDS – Problem Dry Skin Cream.

AHA/PHA-blandning, vitamin E.

Denne fantastiske crème indeholder unikke sammensætning af AHA og PHA. Klinisk studier har vist yderst gode resultater ved ekstremt tør hud, som ikke har responderet på anden behandling. Anbefales til forskellige former for hyperkeratoser som xerosis, ichtyosis og psoriasis. Anbefales desuden til problemhud på fødder, hæle og albuer samt ved keratosis pilaris. Påføres morgen og aften. Påfør med mindre hyppighed, hvis der opstår irritation.

Nail Conditioning Solution. 

En plejende opløsning, som pensles på rene og tørre negle og neglebånd morgen og aften for hermed at styrke neglene og forbedre kvaliteten. Sammensætningen styrker neglene, efterhånden som de vokser ud.

Produkter til kroppen.

Al hud har brug for pleje. Ved daglig brug af NeoStratas virksomme hudplejeprodukter stimuleres hudens cellefornyelse, den beskyttende hudbarriere styrkes, og desuden minimeres og forebygges irritation, tørhed og alderstegn. NeoStratas unikke, patenterede teknologier hjælper din hud med at forny sig selv.

Vi har Ultra Smoothing Lotion som er en let dejlig opblødende lotion til kroppen – til jer med mindre følsom hud. AHA, som skaber celleaktivitet i dybden og hjælper til med at forbedre hudens udseende og struktur. Påføres morgen og aften. 

Lotion Plus

En intensivt eksfolierende lotion til kroppen. Skaber celleaktivitet ned i huden og hjælper til med at forbedre hudens udseende, struktur og spændstighed. Anbefales også til fødder og albuer. Kan med fordel anvendes ved Keratosis pilaris.

Bionic Lotion

Denne lotion er ekstra intensivt fugtgivende og anbefales til ekstremt tør og følsom hud. Genopbygger hudens struktur og påvirker den naturlige beskyttelsesbarriere. Huden får et højere toleranceniveau (hudens beskyttelsesbarriere påvirkes negativt ved kroniske inflammationer og langvarig brug af kortison). Anbefales til rosacea og atopisk dermatitis. Til både ansigt og krop. Påføres morgen og aften og efter behov.

På nativus klinikken er alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Vi vejleder også gratis i vores dermatologisk udviklede hudplejeprodukt NeoStrata.
Book tid online eller ring på 3535 3505

Kontakt os

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search