fbpx

Filler / Juvederm

Filler/Juvederm

Klinik nativus behandler med Juvederm, der er produceret af det amerikanske firma Allergan.

 

Hvad er Filler/Juvederm

Juvederm er en gel med hyaluronsyre, der injiceres under huden med en tynd nål. Gelen indeholder også det lokalbedøvende middel Lidokain, der gør behandlingen mere behagelig.

Fra omkring 25 års alderen begynder de første alderstegn at blive synlige i ansigtet De første tegn er fine linjer, og med tiden opstår der dybere rynker og ansigtet taber volumen.

Filler/Juvederm kan genoprette huden, den tabte volumen og udjævne de fine linjer.  Filler/Juvederm er en af de mest populære æstetiske behandlinger. Millioner af mennesker i hele verden anvender Juvederm til at modvirke alderstegn og forbedre deres udseende.

Hvilke områder kan behandles:
 • Fyldigere læber
 • Sure nedadvendte mundvige
 • Reducere linjer omkring mund
 • Mindske linjer fra næse og ned
 • Opbygning af kindben
 • Ved tindinger kan hulrum reduceres
 • Hageparti; skulpterer og bygger volumen på hagen
 • Genskabe tabt kæbelinje
 • Mørke rander under øjne kan udjævnes
 • Øreflipper der er blevet tunge kan løftes
 • Næse kan korrigeres let
 • Arvæv kan reduceres
 • Bryst, rynker og linjer mellem brysterne kan reduceres
 • Hænder; fylde og vitalitet til hænder

Før Filler/Juvederm behandlingen

Før du kan få foretaget en filler-behandling på klinik nativus, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation hos vores sygeplejerske. Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med filler, og du får samtidig en behandlingsplan og information om eventuelle bivirkninger. Du har mulighed for at stille spørgsmål, idet det er vigtigt, at du føler dig tryg under behandlingen.

Iflg. Sundhedsstyrelsen skal du som kunde have en betænkningstid på to dage, efter at den mundlige information om den kosmetiske behandling er givet, til før samtykke bliver indhentet. Ved filler-behandlingen er der en betænkningstid på 2 dage fra 1. konsultation til eventuel behandling. Hvis behandlingen gentages, er der ikke krav om betænkningstid.

Kontrol efter filler behandlingen

På klinik nativus vil du altid få tilbudt en kontrol efter din behandling.

Helingstiden er meget kort, og resultatet kan holde op til et år, afhængigt af hvilket del af ansigtet der er behandlet. En del kunder oplever en midlertidig hævelse, ømhed eller blåt mærke omkring injektionsstedet. Disse symptomer går normalt over i løbet af nogle dage.

Vi anbefaler, at du følger de råd, du får af lægen eller sygeplejersken. Det kan handle om, at du for eksempel skal undgå solen, sauna eller ekstrem kulde i en periode, samt at undgå makeup i 12 timer efter din injektionsbehandling.

Filler Juvederm som fugtbooster

Juvederm har udviklet en fugtbooster, hvor hyaluronsyren injiceres ind i huden med ca. 1 cm afstand i det ønskede område. Når hyaluronsyren injiceres i huden blandes hyaluronsyren med vand i huden og fugter. Behandlingen med fugtbooster forbedrer elasticiteten og fjerner fine linjer, samtidig styrker den kollagenproduktion og forbedrer hudkvaliteten; med andre ord “ god gødning til huden”

Denne behandling holder op til 9 måneder.

På nativus klinikken er alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Vi vejleder også gratis i vores dermatologisk udviklede hudplejeprodukt NeoStrata.
Book tid online eller ring på 3535 3505

Kontakt os

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search