IPL / Ellipse Nordlys

Uønsket hårvækst med IPL/Ellipse Nordlys

Med SWT/Ellipse-laser kan vi fjerne uønsket hårvækst.

Ellipse-laser fjerner stride skæghår og bløde dun. Vi kan behandle både ansigt og krop, så længe hårene er mørke, da behandlingen ikke har en effekt på lyse eller røde hår.

nativus anvender Ellipse Nordlys. Ellipse er dansk og en af markedets førende producenter af laserudstyr.

Kropshår på benene, under armene, i bikinilinjen eller i ansigtet kan være til stor gene i det daglige. Derfor kan det være en lettelse at få lavet permanent hårfjerning. Hårenes vækst afhænger af arvelige faktorer, dit køn, hormoner og alder.

Karakteren af hårvæksten afhænger også af hudtype, fx har skandinaviske kvinder typisk mindre generende hårvækst end sydeuropæiske hudtyper. Begge hudtyper kan behandles med IPL – mørkere hudtyper vil ofte kræve lidt flere behandlinger.

Den skandinaviske hudtype med mørke eller sorte hår er meget velegnet til behandling med permanent hårfjerning.

På landsplan har det vist sig, at ca. 45 % af de kvinder, som søger behandling for uønsket hårvækst i ansigtet, lider af en ubalance i hormonsystemet som fx PCOS. Det er derfor vigtigt, at du bliver undersøgt korrekt, hvis du har hormonelle forstyrrelser.

Før IPL hår-behandling

Før du kan få foretaget en IPL-hårbehandling på klinik nativus, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation hos vores sygeplejerske. Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med IPL, og du får samtidig en behandlingsplan og information om eventuelle bivirkninger. Du har mulighed for at stille spørgsmål, idet det er vigtigt, at du føler dig tryg under behandlingen.

Iflg. Sundhedsstyrelsen kan du som kunde blive behandlet samme dag, efter at den mundtlige information om den kosmetiske behandling er givet, til samtykke er afgivet.

Hudforyngelse/Photorejuvenation
med IPL/Ellipse Nordlys

Med SWT/Ellipse-laser kan vi udføre hudforyngelse.
På grund af solens stråler, og fordi collagen produktionen i huden nedsættes, ældes huden naturligt med tiden.

Hudforyngelse og behandling af solskadet hud, med den klinisk dokumenterede, sikre og effektive Ellipse-metode, hjælper dig med at bevare det unge, friske look længere. Dels ved at fjerne brune pletter og rødmen, og dels ved at forbedre
hudens struktur. Behandlingen reducerer også hudens uensartede pigmentering.

Hvordan virker Ellipse behandlingen

Lyset ledes fra blitzlampen til behandlingsområdet. Det unikke Ellipse-system filtrerer det unødvendige lys fra. Derved rammer kun det lys, der skal bruges til behandling, din hud.

Før IPL hudforyngelse-behandling

Før du kan få foretaget en IPL hudforyngelse på klinik nativus, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation hos vores sygeplejerske.

Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med IPL, og du får samtidig en behandlingsplan og information om eventuelle bivirkninger. Du har mulighed for at stille spørgsmål, idet det er vigtigt, at du føler dig tryg under behandlingen.

Iflg. Sundhedsstyrelsen kan du som kunde blive behandlet samme dag, efter at den mundtlige information om den kosmetiske behandling er givet, og samtykke er indhentet.

Rødme og karsprængninger i ansigt

Med SWT/Ellipse-laser fjernes rødme og karsprængninger i ansigtet.
Sol, vind og hudlidelser som f.eks. Rosacea kan forårsage karsprængninger og rødmen af huden. Uanset årsag kan behandling med laser mindske eller fjerne forandringerne.

Ansigt, hals, decolleté, skuldre, øvre ryg og arme kan behandles.

Lyset fra laseren trænger ind i huden, hvor det absorberes af det røde blod og omdannes til varme, der ødelægger blodkarret. Den endelige effekt kan ses efter ca. 4 uger. Fjernelse af rødme og røde blodkar i huden kræver ofte flere behandlinger.

På nativus klinikken er alle forundersøgelser gratis og uforpligtende.
Vi vejleder også gratis i vores dermatologisk udviklede hudplejeprodukt NeoStrata.
Book tid online eller ring på 3535 3505

Kontakt os

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search